Iiro Vehmanen vieraili Vistan koululla

TUTO Hockey ja Iiro Vehmanen vierailivat torstaina Paimion Vistan alakoulussa. Kouluvierailujen teemana on kertoa lapsille liikunnan ja terveellisten elämäntapojen merkityksestä, sekä liikunnan ja kiekkoilun yhteensopivuudesta koulunkäynnin kanssa.

 

 

– Tosi hienoa, jos saan omalla esimerkilläni lapsia ja nuoria innostumaan, kertoi Vehmanen innoissaan.

Vistan koulun oppilaat ottivat innolla vastaan kouluvierailun sekä pelaajavieras Vehmasen. Iiro oli innokkaiden oppilaiden kysymystulituksessa pahemmassa pyörityksessä, kuin kaukalossa konsanaan. Kysymyksiä sateli niin maalien määristä, kuin kuuluisasta tuuletuksesta, jossa Iiro kiipesi pleksin reunalle. Lopuksi yli kaksi sataa oppilasta ryntäsi Iiron luokse hakemaan kaivattua nimikirjoitusta, josta jäikin monelle lapselle hieno muisto kouluvierailusta.

 

 

Kouluvierailut huipentuvat keskiviikkona 14.11. pelattavaan TUTO Hockey-Peliitat otteluun, johon kutsutaan kaikki kouluvierailuihin osallistuvat koulut.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää