Iikka Kangasniemi tekee paluun TUTO-paitaan

TUTO Hockeyn joukkue saa vielä kauden kynnyksellä yhden loistavan lisäyksen, kun hyökkääjä Iikka Kangasniemi siirtyy Espoo Bluesista TUTOon lainalle.

”Iikka on ollut meidän hankintalistan kärkipelaaja jo keväästä lähtien ja olemme erittäin tyytyväisiä, että saimme pojan mukaan”, kertoo TUTOn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola.

”Kangasniemi on kiekkotaituri kovimmasta päästä, superpallo kiekkomagneetilla.”

20-vuotias Kangasniemi pelasi jo viime kaudella lainasopimuksella TUTOssa. Tuolloin pienikokoinen ja äärimmäisen taitava hyökkääjä ehti valloittaa Kupittaan kannattajien sydämet iskemällä yhdeksässä pelissä tehopisteet 9+4=13. Pudotuspeleissä tapahtunut ikävä loukkaantuminen esti kuitenkin Kangasniemeä auttamasta TUTOa kevään ratkaisuhetkillä. Tällä kertaa lainasopimus Espoosta kestää kuukauden kerrallaan.

”Iikan laina on toistaiseksi voimassa oleva. Meillä on Bluesin kanssa ollut loistavaa yhteistyötä ja yhteinen luottamus jo kolmen kauden ajan. Mutta on sanomattakin selvää, että teemme kaikkemme, jotta Iikka pysyisi täällä koko kauden.”  

Nyt TUTOn joukkue on lopultakin valmis ensi viikolla alkavaan Mestis-kauteen.

”Joukkue on nyt valmis kauden alkuun. Loukkaantumissumien kohdalla saatamme reagoida pelaajalainoilla, mutta tällä paketilla lähdetään”, Aittola sanoo.

TUTO Hockeyn otteluiden pääsyliput ovat nyt myynnissä Lippupisteen palvelupisteissä ja verkkokaupassa osoitteessa www.lippu.fi.

Ennakkoon liput voi ostaa seuraavista paikoista:

  • K- Citymarket Skanssi, Länsikeskus, Ravattula ja Kupittaa
  • Prisma Itäharju, Länsikeskus, Tampereentie ja Mylly
  • Wiklund
  • Stockmann
  • Naantalin matkailu
  • R-kioskit (lue tarkempi ohje TÄSTÄ)
Jaa eteenpäin:

TUTOn ja Ravintola Denniksen yhteistyö jatkuu myös kaudella 2024-2025! ”Olemme TUTOssa erittäin kiitollisia, että saamme jatkaa...

Lue lisää

Kasper Koskinen TUTOn sopimuspelaajaksi  TUTO Hockey on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Kasper Koskisen kanssa. Alkukauden TPS:stä...

Lue lisää

TUTO Hockey ja Esko Gröhn ovat purkaneet kautta 2023-2024 koskeneen pelajaasopimuksen yhteisymmärryksessä. TUTO kiittää Eskoa panoksestaan...

Lue lisää