Huomenna SE alkaa!

TUTO Hockey aloittaa Mestis-kautensa Vaasan Sportia vastaan Marli Areenalla huomenna. Avausottelun huumaa pääsee seuraamaan S-Etukortilla 10 eurolla! Lisäksi 500 ensimmäistä saa nakkimukin ilmaiseksi! Ovet ja lipunmyynti avataan klo 17.30.

           Huomenna SE alkaa.

 

Kesän aikana voimakkaasti uudistunut TUTO Hockey tekee ensiesiintymisensä päävalmentaja Ismo ”Ika” Lehkosen alaisuudessa Marli Areenalla huomenna. Nuori ja nälkäinen kotijoukkue saa heti kotiavauksessa kovimman mahdollisen haasteen, kun vastaan asettuu Mestiksen kestomenestyjä ja rakas vihollinen Vaasan Sport. Huomisesta on lupa odottaa kauden teeman mukaisesti vauhdikasta, viihdyttävää ja värikästä lätkäiltaa!

Kympillä matsiin!
Kaikkien aikojen Mestis-kauden avausta pääsee seuraamaan 10 eurolla, kun näyttää vihreää S-Etukorttia Marli Areenan lipunmyynnissä.  Etukäteen kympin lipun voi lunastaa Itäharjun ja Myllyn Prismasta sekä Wiklundilta (hinta sisältää mahdolliset palvelumaksut).


Kampanjan mahdollistaa yhdessä TOK:n kanssa lanseerattu Kuukauden S-Etupelikonsepti, joka saa jatkoa runkosarjan muinakin pelikuukausina. Kuukauden S-Etupelissä tarjotaan S-Etukorttilaisille erikoishintaisia lippuja tai lippupaketteja. Edun ja ottelun voi tarkistaa TOK:n Ostokset-lehdestä.

Ilmaisia nakkeja!
Avausottelun otteluisäntänä on HK Ruokatalo, joka tarjoaa yhdessä TUTOn kanssa 500 ensimmäiselle ilmaisen nakkimukin. Herkullisia nakkeja pääsee nauttimaan poikkeuksellisesti klo 17.30 alkaen, kun Marli Areenan ovet aukeavat.

Säästä aikaa ja rahaa – Osta liput ennakkoon
TUTO Hockey kannustaa kannattajiaan hankkimaan tällä kaudella pääsyliput ennakkoon. Hankkimalla lipun ennakkoon säästää sekä rahaa että aikaa. Aikuisten pääsyliput ovat ennakkoon ostettaessa 2-4 euroa edullisempia kuin Marli Areenan lipunmyynnissä.  Halvimman aikuisten lipun saa normaaliotteluihin Itäharjun ja Myllyn Prismasta sekä Wiklundilta. Näissä paikoissa lippu maksaa S-Etukortilla 11 euroa palvelumaksuineen. Lippupisteen verkkokaupasta ja muista myyntipisteistä lipun saa 13 eurolla. Marli Areenan lipunmyynnissä hinta on 15 euroa. Lähimmän ennakkomyyntipisteen voit etsiä täältä.

 

Tällä kaudella lipunmyynnissä on tarjolla aikuisten lipun lisäksi erikoislippu, joka on tarkoitettu eläkeläisille ja opiskelijoille. Sen hinta on 10 euroa. Lippu on myynnissä toistaiseksi vain Marli Areenan lipunmyynnissä ottelupäivänä. 

Nuorille (10-15-vuotiaille) on oma lippu, jonka voi hankkia Marli Areenalta pelipäivänä. Sen hinta on 5 euroa. Alle 10-vuotiaat pääsevät otteluihin ilmaiseksi.

Lue lisää kauden 2013-14 ottelulipuista täältä.

Osta liput ennakkoon Lippupisteen verkkokaupasta. Sinne pääset vaikkapa tästä!

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää