”Huomenna iskemme takaisin”

TUTOlla on vuorossa kasvojen pesun paikka perjantaina, kun se isännöi SaPKoa Marli Areenalla. Tämän päiväisessä Pre Game Press Cafessa Derek Famulare uskoi, että paluu voittojen tielle onnistuu kokemuksen avulla. Lisäapua loppukauden menestysjahtiin saadaan puolustaja Kalle Maalahdesta ja maalivahti Tomas Kralista, jotka vahvistavat TUTOa loppukauden.  Tämän päiväisessä tapahtumassa kurkistettiin jo tulevaan keskiviikkoonkin (6.2.). Silloin Marli Areenalla järjestetään Pre Game –yritys- ja rekrytointitapahtuma. Se tuo noin 30 näytteilleasettajaa jakamaan tietoa ja osaamista yrittämisestä ja työelämästä TUTO Hockey – Peliitat ottelun yhteydessä. 

TUTO vahvistuneena pässijahtiin
TUTOn avainpelaajiin tällä kaudella lukeutunut Derek Famulare kertasi lyhyesti eilisen ottelun Jyväskylässä, mutta ennen kaikkea katsoi jo tulevaan taistoon SaPKoa vastaan.  ”Kausi on pitkä ja näitä otteluita tulee parhaillekin joukkueille pari kertaa vuodessa. Nyt se osui meidän kohdallemme. Uskon kuitenkin että olemme riittävän kokenut porukka, jotta pystymme huomenna iskemään takaisin ja nappaamaan kolme pistettä sekä pitämään toisen sijan sarjassa”.

TUTOn tuore maalivahtivahvistus Tomas Kral oli ehtinyt paikan päälle jo. Sen sijaa Kalle Maalahti ei Turkuun vielä ehtinyt, sillä siirto varmistui juuri ennen tilaisuuden alkua. Päävalmentaja Tammista tilaisuudessa tuurannut Timo Kinnunen luonnehti Kralia seuraavasti:

”Melko perinteiseltä tsekkiveijarilta vaikuttaa. Hän luottaa vahvasti reaktioihinsa ja tsemppaa kovasti. Kral on hyvä maalivahti tähän sarjaan ja erinomainen pari Tommille. Huomenna maalilla pelaa Tommi, mutta Tomas pelannee ensimmäiset minuuttinsa TUTO-paidassa ensi viikolla”.

Kral itse oli erittäin iloinen siirrosta TUTO-paitaan. ”Tulen todella mielelläni tänne. Hienoa että pääsen pelaamaan seuraan, jolla on erinomaiset mahdollisuudet menestyä”.

TUTO vahvisti puolustustaan SaiPassa ja Jukureissa alkukauden pelanneella Kalle Maalahdella. ”Meille tuli tarve puolustajalle, kun Olli-Pekka Viitaniemi ilmoitti lopettavansa kiekkoilun tällä tasolla ja keskittyvänsä jatkossa opintoihin. Meille kävi lopulta erittäin hyvä tuuri, sillä saimme tilalle erinomaisen pelaajan.  Maalahti on hyvin liikkuva puolustaja, jonka pelityyliä voisi verrata ehkäpä Mikael Aaltoseen” kommentoi TUTO Hockeyn pelaajakoordinaattori Elmo Aittola.

Yritystä peliin ja elinkeinoelämään
Pre Game –yritys- ja rekrytointitapahtuma järjestetään Marli Areenalla ensi keskiviikkona (6.2.). Toista kertaa TUTO Hockeyn ottelun yhteydessä järjestettävään tapahtumaan osallistuu noin 30 näytteilleasettajaa Turun seudun elinkeinoelämästä.

”Tapahtuman tarkoituksena on antaa positiivinen kuva Turun elinkeinoelämästä sekä kannustaa ja opastaa yrittämiseen. Lisäksi tässä on erinomainen tilaisuus tutustua turkulaisiin yrityksiin ja heidän kehittämiin uusiin tuotteisiin. Tapahtumassa on mahdollisuus tehdä myös yrityskauppoja, perustaa yrityksiä tai kysyä töitä niitä tarjoavilta yrityksiltä”, kommentoi järjestäjistä Timo Metsä-Tokila.

Tapahtumassa kuullaan myös Jethro Rostedtin tarina yrittämisestä. ”Tarvitsemme seuraavien vuosien aikana 25000 uutta yrittäjää Suomeen, jotta selviämme tulevaisuuden haasteista. Itse pyrin omalla esimerkilläni innostamaan porukkaa mukaan”

 

TUTO Hockey – SaPKo perjantaina 1.2. klo 18.30 Marli Areenalla. Osta lippusi edullisesti ja helposti tästä.

Jaa eteenpäin:

Mestis-seurojen tiedote Mestis-seurojen puheenjohtajat järjestivät torstaina 30.11. yhteisen tapaamisen, jossa aiheena oli Mestiksen rooli tulevassa suomalaisen...

Lue lisää

TUTOn Liiga-lisenssihakemus on edelleen voimassa TUTO Hockey on tänään, tiistaina 28.11., saanut Liigan lisenssikomitean puheenjohtajalta tiedon,...

Lue lisää

Joulukuu lähestyy kovaa vauhtia, ja TUTOn joulutuotteet on nyt myynnissä! MIkäli jokin paketti kiinnostaa, tai kaipaat...

Lue lisää