Huippuedullinen TUTO-kortti tekee paluun – kausikortit nyt myynnissä!

TUTO Hockeyn kausikortit ovat nyt myynnissä. Kaudella 2017-2018 kausikorttien rinnalle tekee paluun suurta suosiota aiempina vuosina kerännyt huippuedullinen TUTO-kortti. 

 

Kaupungin värikkäintä lätkäviihdettä loistavalla hinta-laatusuhteella

TUTO Hockeyn toimitusjohtaja Dani Aavinen on erittäin innoissaan paluun tekevästä TUTO-kortista. Aavisen omakohtaiset positiiviset kokemukset kasvattivat entisestään halua palauttaa aiempina vuosina suurta suosiota nauttinut kortti takaisin valikoimaan.

”Viisi vuotta sitten TUTO lanseerasi huippuedullisen TUTO-kortin ja tuplasi silloin katsojamääränsä. Silloin jäin itsekin koukkuun kaupungin värikkäimpään, sekä hinta-laatusuhteeltaan ylivertaiseen lätkäviihteeseen. Kävimme poikani kanssa katsomassa kaikki TUTOn kotiottelut, kunnes keväällä 2014 yllättäen löysinkin itseni osana organisaatiota.”

 

 

Yleisömäärät nousuun

Viime vuosina TUTOn yleisömäärät ovat pysyneet vakaina, huolimatta suljetusta Liigasta. Tätä voidaan jo itsessään pitää hyvänä suorituksena, mutta Aavisen mukaan tähtäin on vielä korkeammalla.

”TUTOn viime kesänä julkaistun strategian mukaisesti tavoite on kasvattaa yleisökeskiarvoa Mestiksessä 2500 katsojaan per ottelu. Siihen on vielä sen verran paljon matkaa, että tarvitaan jälleen radikaaleja toimenpiteitä.”

Aavisen mukaan toimenpiteitä tarvitaan myös siksi, että mielikuva jääkiekosta kalliina harrastuksena on viime vuosina vahvistunut huomattavasti. Nyt tuosta mielikuvasta on pyrittävä kaikin keinon eroon, sillä jääkiekko kuuluu meille kaikille.

”Jääkiekko on Suomen suosituin urheilulaji, mutta lajia vaivaa kallis ja jopa elitistinen hintamielikuva. Haluamme mahdollistaa erinomaisen jääkiekkoelämyksen kaikille; pienituloisille, perheille, opiskelijoille, eläkeläisille, yksinhuoltajille – ihan kaikille. Hinta ei saa olla esteenä sille, että esimerkiksi 5-henkinen perhe ei voisi käydä viettämässä vapaa-aikaansa jääkiekko-ottelussa. TUTO Hockey tarjoaa tähän loistavan mahdollisuuden.

 

 

TUTO-kortti ratkaisuna ongelmiin

Aavisen esittämiin ongelmiin ja tavoitteisiin on yksi ja sama ratkaisu: uudelleen lanseerattava TUTO-kortti, josta luodaan tällä kertaa oma versio myös perheille. Kortilla pääsee seuraamaan sekä TUTO Hockeyn edustusjoukkueen, että TUTOn A-nuorten SM-Liigajoukkueen kaikki runkosarjan kotiottelut. Tämän myötä kaikkein ahkerimpien kiekon ystävien hinta ottelua kohden jää vain noin kahteen euroon.

TUTO-kortin rinnalla säilyy tulevalla kaudella myös perinteinen kausikortti. Kausikortin ja TUTO-kortin ero on se, että kausikortilla saat valita itsellesi oman numeroidun paikan hallista, ja pääset varmasti jokaiseen runkosarjan kotiotteluun. TUTO-kortilla puolestaan pääsee Marli Areenalle sisään niin kauan, kuin hallissa riittää tilaa.

Kun TUTO-kortti viimeksi oli käytössä, oli Marli Areenalla vapaa liikkuvuus ympäri hallin. TUTO-kortin paluun myötä myös vapaa liikkuvuus palaa halliin, eikä Marli Areenalta enää ensi kaudella löydy numeroituja paikkoja. Ainoastaan ostamalla kausikortin voit varmistaa itsellesi juuri tietyn paikan TUTO Hockeyn kotiotteluihin.

Korttien ja muiden lippujen hinnat, sekä tarkemmat tiedot löydät alla olevasta kuvasta. Tarkempia tietoja korteista pääset selaamaan TUTO Hockeyn verkkokaupassa

 

 

 

Osamaksu hankintaa helpottamaan

Varmistaaksemme sen, että jokaisella on mahdollisuus päästä seuraamaan kaupungin värikkäintä lätkää, olemme lisänneet maksutapoihimme TUTO-kortin osalta myös osamaksun. Sen myötä esimerkiksi opiskelijoilla, työttömillä ja perheillä on mahdollisuus maksaa huippuedullinen TUTO-kortti myös osissa.

Osamaksussa erät ovat seuraavat: Tilauksen yhteydessä 35 euroa, jonka jälkeen lokakuussa, marraskuussa ja tammikuussa ilmestyy 25 euron osamaksulasku. TUTO-kortin voi tilata osamaksulla TUTOn verkkokaupasta tai toimistolta. Verkkokaupassa on valittava TUTO-kortti, osamaksu, jonka hinta on 35 euroa. 

 

Playoffs-hyvitykset hyödynnettävä 30.6. mennessä

TUTOn osalta kausi 2016-2017 päättyi pronssiotteluun, joten viime kauden pudotuspelikausikorttien omistajat saavat menestystakuun takaaman hyvityksen tulevan kauden kausikorteista. Oman hyvityksesi määrän voit tarkistaa alla olevasta taulukosta. Menestystakuu on voimassa vain kausikorteissa, sitä ei voi käyttää TUTO-kortteihin. Oman hyvityksesi voit hoitaa suoraan TUTO Hockeyn toimiston kautta, sähköpostitse (janne.ollila(a)tutohockey.fi) tai puhelimitse (0407636961)

 

 

KORTTI PÄÄKATSOMO KAARREKATSOMO
Aikuisten kausikortti 50,00€ 35,00€
Erikoiskausikortti 35,00€ 20,00€
Nuorten kausikortti 20,00€ 10,00€

 

 

Hyvitys annetaan seuraavan kauden kausikortin oston yhteydessä, kun tilaus tehdään 30.6.2017 mennessä. Hyvitystä ei palauteta rahana. Menestystakuu ei koske TUTO-kortteja. 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää