Huikea kolmas erä toi TUTOlle täyden pistepotin

TUTO Hockey – JYP-Akatemia

5-2 (0-1,1-1,4-0)

Tilastot

TUTO nousi upeasti päätöserässä tappioasemasta voittoon ja nappasi toisen voiton putkeen, kun JYP-Akatemia kaatui Marli Areenalla numeroin 5-2.

”Meidän teema on ollut koko ajan, että tämä on maalintekopeli eikä maalinestopeli. Me ollaan luotettu siihen, että tykitetään vaan menemään”, kommentoi TUTOn päävalmentaja Ismo Lehkonen ottelun jälkeen.

Loistavia paikkoja kerta toisensa jälkeen avauserässä luonut TUTO joutui tappioasemassa erätauolle, kun vierailijoiden Taavi Tiala pääsi törkkäämään ylivoimalla maalin edestä vierailijat johtoon.

Ottelun toisessa erässä molemmat osuivat kertaalleen, kun Anton Ollikainen toi TUTOn tasoihin, mutta JYP-Akatemian Arttu Likola vei vierailijat jälleen johtoasemassa erätauolle.

”Vastapuoli sai pari tehtyä ja se pisti meidän pannua vähän kireämmälle, mutta puhuttiin ja pojat puhu keskenäänkin, että yksi vaihde vielä lisää”, kertoi Lehkonen ottelusta.

Kolmannessa erässä TUTO laittoi kunnon show’n pystyyn ja JYP-Akatemia joutui täysin matkustajan rooliin. Varsinkin ketju Aki Keinänen-Rasmus Kulmala-Mikko Laine oli täysin pitelemätön päätöserässä. Hyökkäyskolmikosta kaikki saivat tililleen osuman ja trio oli myös alustamassa Riku Väkiparran voittomaaliksi jäänyttä 3-2-osumaa.

”Kolmanteen erään saatiin yksi vaihde lisää. Kulmalan kenttä mikä erätauolla haastettiinkin tuolla, tuli karmealla formulalla kolmanteen erään”, Lehkonen kehui tehokentän päätöserän esitystä.

”Tyytyväinen olen. Hyvä ja vauhdikas ilta oli ja porukka varmasti viihtyi hallissa perjantai-iltana”, kertoi Lehkonen esityksestä.

Kulmalalle kauden avausmaali

Kolmanteen erään kovalla vauhdilla tullut Kulmalan johtama kenttä nousi ratkaisurooliin, kun TUTO otti ansaitun voiton numeroin 5-2.

”Erätauolla pukukopissa heräteltiin porukkaa ja päätettiin, että pelataan kauden paras erä ja mun mielestä siinä onnistuttiinkin”, kommentoi Kulmala päätöserän upeaa esitystä.

Tehojen puolesta tukkoisesti alkukaudella esiintynyt ketju sai kunnolla pistetilit auki ja olikin mukana kaikissa kolmannen erän maaleissa.

”Ihan hyvin ollaan muutenkin pelattu, mutta tulos on jäänyt uupumaan. Nyt oli tärkeää saada onnistumisia.”

”Toivotaan, että apina tai gorilla, mikä selässä nyt olikaan tippui pois ja pystytään jatkamaan tuloksen tekemistä”, totesi ottelun parhaaksi valittu pelaaja.

Tällä viikolla TUTO keräsi molemmista otteluista täydet pistepotit ja ensi viikolla on tiedossa kolme kovaa peliä.

”Tämä viikko meni hyvin ja ensi viikolla on kolme peliä. Loppuun vielä pienimuotoinen reissu, joten tulee rankka viikko, mutta yhdeksää pistettä lähdetään hakemaan”, Kulmala sanoi.

TUTO Hockeyn kausi jatkuu ensi keskiviikkona kotikaukalossa Peliittoja vastaan.

Osta liput otteluun TÄSTÄ!

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää