Hopposen try out läpi

Waltteri Hopposen try out -jakso meni läpi ja hän on solminut koko kauden kattavan sopimuksen TUTO Hockeyn kanssa.

24-vuotiaalla hyökkääjällä on vyöllään yli 70 Liiga-ottelua ja hän on pelannut Mestistä aiemmin Lekin, Espoo Unitedin ja Peliittojen riveissä.

– Hopposella on alla ”ohi”-kausi loukkaantumisen takia, joten halusimme try outin kautta varmistaa, että paikat ovat kunnossa. Hopponen tulee meille hakemaan uutta starttia uralle ja onkin paiskinut kovasti hommia sekä parantanut peliään päivä päivältä treeneissä. Hopponen on peliä tekevä laitahyökkääjä, joka tuo hyökkäykseen paljon lisää juonikkuutta ja rauhallisuutta. Liiga-kokemustakin urallaan keränneessä Hopposessa on potentiaalia olla sarjan kärkipelaajia nyt, kun loukkaantumiset ovat takanapäin ja tavoitteellinen harjoittelu maistuu, kommentoi TUTOn päävalmentaja Antti Virtanen.

Hopposen ja uudistuneen TUTOn näet ensimmäisen kerran Marli Areenalla tositoimissa perjantaina 25.9.2020 klo 18.30, kun vastaan asettuu sarjanousija K-Espoo. Hanki liput ennakkoon täältä.

TUTO-kortin tai kausikortin voit tilata täältä

Jaa eteenpäin:

MM-kisoja pelataan taas Tampereella, me lähdemme paikan päälle ja haluamme sinut matkaan mukaan! Luvassa on hyvät...

Lue lisää

Villi kortti -kierrokselta tarttui matkaan jatkopaikka kevään tosipeleihin kahdella otteluvoitolla KeuPasta. Pudotuspelit aloitetaan vierasmatsilla jo tulevana...

Lue lisää

Suomen Jääkiekkoliitto palkitsee vuosittain sarjojen pelaajia hyvistä suorituksista. Kauden 2022-2023 Mestiksen opiskelijapalkinnon on voittanut TUTO Hockeyn...

Lue lisää