Hokki venytti puolivälieräsarjan seiskapeliin

6. puolivälierä: TUTO Hockey – Hokki

0-2 (0-2, 0-0, 0-0)

Tilastot

Otteluvoitot: 3-3

TUTO Hockey ja Hokki ratkaisevat lopullisen paremmuutensa lauantaina Kajaanissa seiskapelissä. Hokki voitti perjantaina kuudennen ottelun Turussa maalein 2-0.

”Meiltä erittäin laadukas peli, voi puhua dominoinnista”, totesi TUTOn päävalmentaja Miika Elomo ottelun jälkeen.

Hokin maalille otteluun luistellut Tuukka Smura olikin ottelun hahmo peräti 40 torjunnalla. Virkaveli Kaapo Kähkönenkin torjui TUTOn maalilla 31 kertaa.

Ottelun kaikki maalit nähtiin avauserässä, kun Hokin Mikael Seppälä ja Markus Korkiakoski osuivat.

Tuomaritoiminta puhutti ottelun jälkeen

Loppuosaa ottelusta värittivät jäähyt, joita kotijoukkueelle vihellettiin peräti 45 minuuttia. Mukaan mahtuivat tuomaritoimintaan turhautuneen Kalle Moision käytöskymppi sekä Markus Seikolan ulosajo aivan ottelun lopussa päähän kohdistuneesta taklauksesta.

Elomolla olikin ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa sanansa sanottavana tuomaritoiminnasta.

”Mulla ei ole tapana ottaa julkisesti kantaa, mutta kysyn otteluvalvojalta. Kaksi joukkuetta oli pelissä mukana, mutta olivatko myös ne neljä muuta, jotka osallistuvat peliin?”, Elomo kysyi tuomaritoimintaan viitaten.

”Ottelussa oli muutama tilanne, joissa TUTO kärsi. Pari vaihtoa, missä roikuttiin ja pidettiin kiinni. Se ei ehkä olisi vaikuttanut tähän loppuun, se mitä tässä ihan lopussa tapahtui, se on asia erikseen”, vastasi otteluvalvoja Seppo Lindroos

”Olemme samaa mieltä (Elomon kanssa) siitä, ettei se ihan täysin tasapuolista ollut.”

Lauantaina Game 7

Tasaväkinen ottelusarja saa lopullisen kruununsa lauantaina Kajaanissa, maagisessa seiskapelissä.

”Mikä sen hienompaa kuin seiskapeli, tämä on jääkiekkoa parhaimmillaan. Huolelliset verryttelyt, ruokaa, paljon nestettä ja nokka kohti Kajaania. Jompi kumpi lähtee lauluun”, Elomo päätti.

Ja TUTO-kapteeni Anssi Virkillä oli selkeä vastaus siihen, kumpi lähtee.

”Hallitsimme tätäkin ottelua eikä mulla ole pienintäkään epäilystä siitä, etteikö me huomenna hoidettaisi se seiskapeli. Parempi vaan, ettei tule liikaa taukoa peleistä”, sanoi Virkki viitaten keskiviikkona alkaviin välieriin.

TUTO Hockey ja Hokki kohtaavat viimeisen ja ratkaisevan kerran Kajaanissa huomenna lauantaina klo 17.00 alkaen. Ottelun voi katsoa osoitteesta www.fanseat.com.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää