Hokki venytti puolivälieräsarjan seiskapeliin

6. puolivälierä: TUTO Hockey – Hokki

0-2 (0-2, 0-0, 0-0)

Tilastot

Otteluvoitot: 3-3

TUTO Hockey ja Hokki ratkaisevat lopullisen paremmuutensa lauantaina Kajaanissa seiskapelissä. Hokki voitti perjantaina kuudennen ottelun Turussa maalein 2-0.

”Meiltä erittäin laadukas peli, voi puhua dominoinnista”, totesi TUTOn päävalmentaja Miika Elomo ottelun jälkeen.

Hokin maalille otteluun luistellut Tuukka Smura olikin ottelun hahmo peräti 40 torjunnalla. Virkaveli Kaapo Kähkönenkin torjui TUTOn maalilla 31 kertaa.

Ottelun kaikki maalit nähtiin avauserässä, kun Hokin Mikael Seppälä ja Markus Korkiakoski osuivat.

Tuomaritoiminta puhutti ottelun jälkeen

Loppuosaa ottelusta värittivät jäähyt, joita kotijoukkueelle vihellettiin peräti 45 minuuttia. Mukaan mahtuivat tuomaritoimintaan turhautuneen Kalle Moision käytöskymppi sekä Markus Seikolan ulosajo aivan ottelun lopussa päähän kohdistuneesta taklauksesta.

Elomolla olikin ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa sanansa sanottavana tuomaritoiminnasta.

”Mulla ei ole tapana ottaa julkisesti kantaa, mutta kysyn otteluvalvojalta. Kaksi joukkuetta oli pelissä mukana, mutta olivatko myös ne neljä muuta, jotka osallistuvat peliin?”, Elomo kysyi tuomaritoimintaan viitaten.

”Ottelussa oli muutama tilanne, joissa TUTO kärsi. Pari vaihtoa, missä roikuttiin ja pidettiin kiinni. Se ei ehkä olisi vaikuttanut tähän loppuun, se mitä tässä ihan lopussa tapahtui, se on asia erikseen”, vastasi otteluvalvoja Seppo Lindroos

”Olemme samaa mieltä (Elomon kanssa) siitä, ettei se ihan täysin tasapuolista ollut.”

Lauantaina Game 7

Tasaväkinen ottelusarja saa lopullisen kruununsa lauantaina Kajaanissa, maagisessa seiskapelissä.

”Mikä sen hienompaa kuin seiskapeli, tämä on jääkiekkoa parhaimmillaan. Huolelliset verryttelyt, ruokaa, paljon nestettä ja nokka kohti Kajaania. Jompi kumpi lähtee lauluun”, Elomo päätti.

Ja TUTO-kapteeni Anssi Virkillä oli selkeä vastaus siihen, kumpi lähtee.

”Hallitsimme tätäkin ottelua eikä mulla ole pienintäkään epäilystä siitä, etteikö me huomenna hoidettaisi se seiskapeli. Parempi vaan, ettei tule liikaa taukoa peleistä”, sanoi Virkki viitaten keskiviikkona alkaviin välieriin.

TUTO Hockey ja Hokki kohtaavat viimeisen ja ratkaisevan kerran Kajaanissa huomenna lauantaina klo 17.00 alkaen. Ottelun voi katsoa osoitteesta www.fanseat.com.

Jaa eteenpäin:

Pudotuspelien irtoliput tulevat myyntiin perjantaina 8.3. kello 12.00. Liput matseihin myy Lippu.fi, ja poikkeuksellisesti kaikki liput...

Lue lisää

Mestarimaalivahti Petri Koivisto on poissa TUTO Hockeyn on tavoittanut suru- uutinen, seuran entinen maalivahti Petri Koivisto...

Lue lisää

TUTOn ja Ravintola Denniksen yhteistyö jatkuu myös kaudella 2024-2025! ”Olemme TUTOssa erittäin kiitollisia, että saamme jatkaa...

Lue lisää