Hokki vei viidennen puolivälierän – ottelusarja jatkuu perjantaina Turussa

5. puolivälierä: Hokki – TUTO Hockey

6-3 (0-1, 3-1, 3-1)

Tilastot

Otteluvoitot: 2-3

TUTO Hockey ei onnistunut varmistamaan välieräpaikkaansa keskiviikkona, kun Hokki oli Kajaanissa parempi maalein 6-3. Perjantaina pelataan taas Marli Areenalla.

TUTO lähti nälkäisesti hakemaan ratkaisua ottelusarjalle ja johtikin peliä ensimmäisen erän jälkeen 1-0 Tuukka Pulliaisen ylivoimamaalilla. Kotijoukkue Hokki käänsi kuitenkin toisessa erässä pelin itselleen iskemällä TUTO-maalivahti Kaapo Kähkösen selän taakse kolme maalia. Hokilta osuivat kakkoserässä Aku Kestilä, Roni Viirlas ja Sami Anttila. Hokki-maalien välissä Jasper Lindsten ehti viedä TUTOn uudelleen johtoon, mutta kajaanilaiset tulivat rinnalle ja ohi.

”Alku oltiin vähän unessa, mutta siinä ensimmäisen erän aikana alkoi homma kääntyä meille”, kertasi Pulliainen ottelun jälkeen.

”Toinen erä oli sitten taas murheenkryyni. Tuli jäähyjä ja kaveri pääsi rankaisemaan.”

Perjantaina jatketaan Kupittaalla

Päätöserässä Hokki ratkaisi pelin lopullisesti, kun se iski hieman yli kahteen minuuttiin kaksi maalia. Asialla olivat Kestilä sekä Viirlas illan toisilla osumillaan. Erän lopussa Aleksi Mäkelä laukoi Hokin kuudennen osuman tyhjään maaliin ja TUTOn Olli-Pekka Heinimäki kaunisteli lukemat 6-3:een, mutta Hokki vei viidennen puolivälierän ansaitusti ja kavensi ottelusarjan 2-3:een.

”Kolmannessa erässä hallittiin taas, mutta kaveri teki maalit. Mutta ei tässä mitään, virtaa on ja ihan fressinä hoidetaan homma perjantaina”, Pulliainen päätti.

TUTO Hockeyn ja Kajaanin Hokin välinen puolivälieräsarja jatkuu perjantaina Kupittaan Marli Areenalla, kun TUTOlla on toinen mahdollisuus varmistaa välieräpaikka. Ottelu alkaa pitkäperjantain vuoksi jo klo 17.00 ja liput tulevat myyntiin torstaina 24.3. klo 10.00. Kannattaa ostaa liput ennakkoon, koska ne ovat 5 € halvemmat, eikä tarvitse jonottaa ulkona. Aikuisten ennakkoliput kaarteisiin vain 10 €.

Jaa eteenpäin:

TERVETULOA KEVÄÄN 2024 TUTO-RISTEILYLLE! Risteilemme Viking Linen kanssa maailman upeimmassa saaristossa lauantaina 18.5.2024 Varma kevään merkki...

Lue lisää

Pukukoppimyyjäiset järjestetään  lauantaina 13.4. TUTOn u20-joukkueen kauden viimeisen kotiottelun yhteydessä Mestis-joukkueen pukukopissa kello 15-16 välillä! Myynnissä...

Lue lisää

TUTOn toimitusjohtaja Kimmo Hollménin kiitokset kaudesta 2023-2024 364 päivää sitten astelin ensimmäisen kerran TUTO Hockeyn toimistolle...

Lue lisää