Hokki saapuu lauantaina Turkuun: "Artisteja ja ulkomaalaispelaajia"

TUTO Hockey – Hokki

La 27.9. klo 17.00

Marli Areena

TUTO Hockeyn Mestis-kausi jatkuu lauantaina 27.9. klo 17.00 Kupittaan Marli Areenalla, kun vieraaksi saapuu Kajaanin Hokki. TUTOn päävalmentaja Ismo Lehkonen odottaa etenkin joukkueen nuorisokaartilta tasonnostoa.

TUTO kohtasi keskiviikkona hallitsevan mestarin KooKoon Kouvolassa. Vaikka turkulaiset esiintyivätkin kaukalossa mainiosti, jäivät kaikki pisteet Kouvolaan maalein 3-2.

”Pelattiin siihen nähden laadukkaasti, että mestarijoukkueella on vielä parempi joukkue kuin viime kaudella. Ainoa asia mikä jäi tuomatta, oli kolme pinnaa. Itseluottamus nousi ja ollaan oikealla tiellä.”, sanoo Lehkonen.

”Kaivataan erityisesti tuon meidän nuoren osaston nousemista tulosta tekeviksi pelureiksi. Ei me voida pelien jälkeen toitotella, että oltiin maalipaikoilla, vaan kyllä niistä pitää myös pistää sisään”, Ika jatkaa.

Hokki on hyvä haaste

Lauantaina turkulaispelaajia vilisevää TUTOa vastaan luisteleva Hokkikin on Lehkosen mukaan vahvistunut viime kaudesta. Joukkueen apuna viikonloppuna häärii mm. Oulun Kärpistä lainalla oleva puolustaja Vladimir Eminger.

”Heillä oli viime vuonna enemmän sellainen neljän kentän duunariosasto, joka kairasi tasaisella suorittamisella pisteitä, mutta nyt on kolmeen kenttään artisteja ja ulkomaalaispelaajia. Hokki on meille ihan hyvä haaste ja kyllä me keskitytään siihen, että saadaan oma peli paremmaksi ja paremmaksi.”

TUTO on pelannut tällä kaudella viisi ottelua, joista on tullut kolme voittoa ja kaksi tappiota. Lauantain ottelu on vasta kauden toinen kotipeli. Ensimmäinen oli viime lauantain historiallinen juhlapeli, jossa mm. nostettiin Seppo Lindströmin ja Urpo Ylösen paidat Marli Areenan kattoon.

”Huomenna on oikeastaan ensimmäinen normaali kotipeli edessä ja on kiva nähdä, millaisilla kasvoilla joukkue tulee ekasta sekunnista alkaen suorittamaan. Odotan mielenkiinnolla huomista peliä”, kertoo Ismo Lehkonen.

Moisio kotiutunut hyvin TUTOon

Kiekko-Vantaasta saapunut hyökkääjä Kalle Moisio pelaa huomenna ensimmäisen kotipelinsä TUTO-paidassa. Moision aika TUTOssa on lähtenyt hyvin käyntiin.

”Täällä on mahtavat puitteet mennä pelaajana eteenpäin. Meillä on loistava valmennus ja muukin tiimi tässä ympärillä. Minut on loistavasti otettu vastaan ja tästä on hyvä mennä eteenpäin”, Moisio sanoo.

TUTO Hockey majailee sarjassa tällä hetkellä viidentenä ja Hokki seitsemäntenä. Kajaanilaiset ovat pelanneet yhden pelin TUTOa vähemmän ja saldona on kaksi voittoa sekä kaksi tappiota. Hokki kohtaa vielä perjantaina LeKin Lempäälässä.

Osta liput lauantai-illan Mestis-huumaan TÄSTÄ!

 

Ika odottaa Kalle Moision kaltaisten nuorten turkulaispelaajien alkavan tehdä tulosta.

Jaa eteenpäin:

Naapurin Maalaiskana Oy ja TUTO ovat tehneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2023-2024. Kauden aikana katsomme jatkoa myös seuraaville...

Lue lisää

Uusi Mestis-kausi ja ensimmäinen runkosarjaottelu lähestyy nopeasti! Olemme ymmärrettävästi saaneet paljon kyselyitä kausikorteista, jotka on tilattu...

Lue lisää

Nykyisen työntekijän siirtyessä urallaan eteenpäin, TUTO Hockey hakee organisaatioonsaPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ TUTO Hockey pelaa kaupungin värikkäintä lätkää Kupittaalla...

Lue lisää