Hokki jäi TUTOn jalkoihin Kupittaalla

TUTO Hockey – Hokki

5-3 (2-0, 2-2, 1-1)

Tilastot

TUTO Hockeyn vieraaksi Kupittaan Marli Areenalle saapui lauantaina Kajaanin Hokki. TUTO piti ottelun ohjat käsissään läpi koko illan ja otti täydet kolme pistettä maalein 5-3.

”Minulla on toistaiseksi vielä aika vähän kokemusta Mestis-peleistä ja -joukkueista, mutta kun miettii vastustajia ketä vastaan ollaan pelattu, niin nyt oli kyllä selkeästi miesmäisin joukkue vastassa”, kehui Hokin päävalmentaja Jari Laukkanen ottelun jälkeen TUTOa.

Laukkanen näkikin joukkueensa olleen kesy varsinkin maalineduspelaamisessa.

”Tämä antoi hyvää oppia ja kokemusta meidän nuorelle joukkueelle. Niissä paikoissa, joissa pitää olla äijämäisenä, niin TUTO antoi kyllä hyvän oppitunnin.”

Kerälä ja Mikus iskussa

Ottelun ensimmäisestä maalista vastasi TUTOn Antti Kerälä, joka pelaa Turussa lainalla Porin Ässistä. Kerälä oli pelissä muutenkin pitelemätön ja nakutti tehot 1+2. Muista turkulaisten maaleista vastasivat Oskari Lehtinen, Timo Pärssinen, Juha-Matti Rautajoki ja Topi Taavitsainen, joka nosti läpiajon päätteeksi kiekon näyttävästi Hokki-maalin yläkulmaan.

TUTOn Ismo Lehkonen oli tyytyväinen suojattiensa 5vs5-pelaamiseen. Hokki teki kuitenkin kaikki kolme maaliaan turkulaisten verkkoon ylivoimalla.

”Vastustajan ylivoima oli erittäin paha ja siihen meidän täytyy löytää aina vastustajaa kohden paremmat lääkkeet. Jos vetäydytään, niin se ei voi olla sellaista välimallin toimintaa. Kolme ylivoimamaalia on aika paljon.”

Hokki nousi ottelussa kahdesti maalin päähän, muttei sen lähemmäksi. Varsinkin kajaanilaisten Tomas Mikus oli liekeissä ja teki kaksi tyylikästä ylivoimamaalia. Jari Laukkanen näki kajaanilaisten otteissa paljon hyvää.

”Pystyttiin kuitenkin tekemään todellista huippujoukkuetta vastaan kolme maalia ja viimeisessä erässä paineistettiin järkevästi TUTOa. Saatiin siitä tunne, että pystyttiin pelaamaan ja olemaan aktiivisia. Tämä oli kaikkinensa aika vauhdikas kiekkoilta.”

TUTO Hockeyn seuraava ottelu on keskiviikkona 1.10. klo 18.30 Marli Areenalla, jonne vieraaksi saapuu Mikkelin Jukurit. Osta ennakkoon edullisemmat liput TÄSTÄ ja tule kannustamaan TUTO taas voittoon!

 

Otto Linke luuti TUTOn takalinjoilla totutun varmasti.

Jaa eteenpäin:

Villi kortti -kierrokselta tarttui matkaan jatkopaikka kevään tosipeleihin kahdella otteluvoitolla KeuPasta. Pudotuspelit aloitetaan vierasmatsilla jo tulevana...

Lue lisää

Suomen Jääkiekkoliitto palkitsee vuosittain sarjojen pelaajia hyvistä suorituksista. Kauden 2022-2023 Mestiksen opiskelijapalkinnon on voittanut TUTO Hockeyn...

Lue lisää

Viimeisessä runkosarjan pelissä lauantaina 18.3. nähtiin ansaittu palkitseminen! Kultainen kypärä on Veikkauksen symboli Mestiksessä. Mestiksessä jokaisen...

Lue lisää