Hokin vahva toinen erä kavensi otteluvoitot 2-1:een

3. puolivälierä: Hokki – TUTO Hockey

4-2 (0-0, 4-0, 0-2)

Tilastot

Otteluvoitot: 1-2

Hokki otti lauantaina ensimmäisen voittonsa puolivälieräsarjassa TUTOa vastaan, kun se kaatoi turkulaiset Kajaanissa maalein 4-2.

Kotijoukkue Hokki tuli heti avauserään vierailijoita vahvemmin, mutta maalinteon kajaanilaiset aloittivat vasta toisessa erässä. Lopulta kakkoserä tuotti Hokille peräti neljä maalia, kun Aku Kestilä osui kahdesti ja Santeri Vuoti sekä Niklas Näppi kertaalleen. Osumista kolme oli ylivoimamaaleja ja TUTO ottikin ottelussa aivan liikaa jäähyjä, peräti 28 minuuttia.

”Vähän saatiin hölmöjä jäähyjä toisessa erässä ja kaveri pääsi niistä rankaisemaan”, manasi TUTO-puolustaja Otto-Eemeli Linke ottelun jälkeen.

”Nollataan tämä peli äkkiä”

Kolmannessa erässä TUTO äityi pienimuotoiseen kiriin, kun Niko Tuhkanen ja Rasmus Kulmala onnistuivat maalinteossa. Kahta maalia lähemmäs turkulaiset eivät kuitenkaan päässeet, ja näin Hokki kavensi otteluvoitot 2-1:een.

”Nollataan tämä peli äkkiä ja jatketaan eteenpäin”, Linke sanoi.

Hokin maalivahti Sami Väliharju torjui ottelussa peräti 39 kertaa. TUTOn maalissa pelannut Kristian Järvinen venyi kiekon tielle 27 kertaa ja piti varsinkin avauserässä turkulaisia hyvin pystyssä.

”Lähdetään tästä kohti Turkua ja seuraava peli on Marli Areenalla maanantaina klo 18.30. Silloin ollaan hereillä ja kairataan kolmas voitto”, päätti Linke.

Ottelusarja jatkuu siis maanantaina Turussa ja välieräpaikkaan tarvitaan neljä voittoa. Liput maanantain kotiotteluun voit hankkia TÄSTÄ!

Jaa eteenpäin:

TUTO ja hyökkääjä Topias Kaski ovat solmineet loppukauden mittaisen sopimuksen. Puolitoista kautta Jukureiden organisaatiossa viettäneen, turkulaislähtöisen...

Lue lisää

Viime viikon kolmessa ottelussa riitti tapahtumia ja käänteitä useamman otteluviikon edestä. Kaksi kotipeliä HK Zemgalea vastaan...

Lue lisää

TUTOn hyökkääjätähti Roope Ranta kävi toimittamassa Lausteen perhekuntoutuskeskukseen 100 kappaletta ottelulippuja TUTOn otteluihin. Perhekuntoutuskeskuksen johtaja Kim...

Lue lisää