Hermes haastaa TUTOn Kupittaalla

TUTO Hockey – Hermes

11.11.2016

Marli Areena

Ennen maajoukkuetaukoa TUTO Hockey kyykytti Hermestä vieraspelissään Kokkolassa. Turkulaiset hallitsivat peliä näyttävästi koko ensimmäisen puoliskon ajan. Huomenna joukkueet kohtaavat uudestaan, kun Hermes saapuu uusintaotteluun Marli Areenalle.

Ennen kauden ensikohtaamista Hermeksen kanssa TUTO-kapteeni Anssi Virkki kuvaili joukkuetta aiemman kauden sekä valmennuksen perusteella sinnikkääksi ja vahvaksi kaksinkamppailujoukkueeksi. Kokkolassa nähtiin kuitenkin hieman erilainen vastus.

”Viime kohtaamisesta Hermeksen kanssa saatiin kyllä hyvä vierasvoitto”, myhäilee TUTO-hyökkääjä Kalle Moisio muistellen aiempaa peliä.

”Omasta mielestäni Hermes kuitenkin kuuluu kärkiporukoihin.”

TUTO on kauden alusta asti ollut vahvasti yhtenäinen joukkue ja sen sopisi näkyä myös maajoukkuetauon jälkeen. Valitettavasti osa joukkueesta on saanut riesakseen flunssan, eikä loukkaantumisiltakaan ole vältytty. Moisio joutuu itsekin jättämään huomisen pelin väliin alaraajavamman takia.

”Pientä flunssaa ja kuumeilua on ollut liikenteessä muutamalla pelaajalla, joten lopullinen kokoonpano selviää vasta huomenna”, kertoo TUTO-hyökkääjä.

”Haasteista huolimatta TUTO on erittäin valmis huomiseen otteluun. Joukkue nappaa kolme pistettä.”

Maajoukkuetauon aikana omatoimista treeniä

Maajoukkuetauko hiljensi sekä Mestiksen että Liigan pariksi viikoksi. Treenejä se ei kuitenkaan estänyt, vaikka levollekin tuli antaa tilaa.

”Viime viikko oli treenien osalta omatoiminen. Treenejä pidettiin siis normaalisti, mutta ilman valmennusta”, selittää Moisio.

Joukkueessa on tunnetusti kurinalaista porukkaa, joten Miika Elomo tiimeineen saattoi luottaa siihen, että treenit jatkuvat ilman valmennustiimiäkin.

”Kyllä jokainen tekee harjoitteet ilman valvomistakin. On siis treenattu, mutta toki levätty myös”, vakuuttaa Moisio.

TUTO Hockey – Hermes käynnistyy Kupittaalla perjantaina klo 18.30. Hanki liput edullisemmin ennakkoon Ticketmasterin lippukaupoista tai TÄSTÄ!

Jaa eteenpäin:

alkusarja uuden edessä mestiksessä TUTOn kausi käynnistyi monen vuoden tauon jälkeen U20 Mestiksessä. Kauteen lähdettiin turkulaisimmalla...

Lue lisää

KAUDEN 24-25 KAUSIKORTIT MYYNNISSÄ NYT!  Nyt myynnissä rajoitettu erä kausikortteja erikoishintaan! Jokainen kausikortti on numeroitu, joten...

Lue lisää

TERVETULOA KEVÄÄN 2024 TUTO-RISTEILYLLE! Risteilemme Viking Linen kanssa maailman upeimmassa saaristossa lauantaina 18.5.2024 Varma kevään merkki...

Lue lisää