Hermanni Vidman TUTOn päävalmentajaksi

42-vuotias Hermanni Vidman on TUTO-johdolle tuttu mies. Vidman toimi kausilla 2013-14 ja 2014-15 TUTO Hockeyn edustusjoukkueen valmentajana Ismo Lehkosen toimiessa pääkäskijänä. Sittemmin Vidman on määrätietoisesti rakentanut omaa valmentajauraansa päävalmentajana TPS:n U18 ja U20 -joukkueissa. 

”Olimme jo kaavailleet Vidmania edustusjoukkueemme seuraavaksi päävalmentajaksi ensi kaudelle 2022-2023 ja asiasta oli käyty alustavia neuvotteluja. Nyt kuitenkin edustusjoukkueen haastava tilanne johti siihen, että kysyimme palloseurasta mahdollisuutta aikaistaa Vidmanin siirtoa meille ja olemme kiitollisia naapurille siitä, että he tähän pyyntöön suostuivat. Näin ollen Vidman pääsee jo tässä kohtaa rakentamaan pohjia ensi kautta silmällä pitäen” TUTO Hockeyn hallituksen puheenjohtaja Haanpää taustoittaa nopean päätöksen taustoja. 

Vidman ottaa uuden haasteen innolla vastaan: ”tämä on luontainen jatkumo uralleni, tätä polkua on kuljettu TUTOssa Mestikseen asti apuvalmentajana ja nyt jatketaan polkua päävalmentajana. Ensin katsotaan kokonaiskuva ja tämän hetkinen tilanne, ja lähdemme sitä mukaa muokkaamaan peliä ja luomaan uutta arkea. Töitä on tehtävänä.” 

Vidmanin sopimus kattaa loppukauden 2021-2022 ja kauden 2022-2023.

Kuva: Tauvon Paikka

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää