Henry Mäntylä TUTOon – Olli Kaskinen jatkaa Kupittaalla

TUTO saa puolustukseensa vahvistusta, kun 20-vuotias Henry Mäntylä liittyy joukkueeseen loppukauden ajaksi. Myös tammikuun puolivälissä TUTOon liittynyt Olli Kaskinen jatkaa Kupittaalla.

Kovuutta puolustukseen

20-vuotias Henry Mäntylä vahvistaa TUTOn puolustusta loppukauden ajan. Vantaalla syntynyt Mäntylä on edustanut junioritasolla niin Tapparaa kuin Ilvestäkin, jonka riveissä hän on pelannut myös kymmenen liigaottelua. Kuluvalla kaudella 181 senttinen ja 92 kiloinen Mäntylä on pelannut myös 13 Mestis-ottelua LeKin paidassa. TUTO Hockeyn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola kertoo, että Mäntylä tuo turkulaisjoukkueen puolustukseen erityisesti kovuutta, joka tulee kevään peleissä tarpeeseen.

”Mäntylä on kova ja karhea pelaaja, joka tuo meille roppakaupalla tylyyttä puolustukseen. Hän on todella ikävä pelaaja pelata vastaan. Kuluva kausi on ollut miehelle vähän vaikea, mutta nyt hän saa TUTOssa fressin startin.”

Kaskinen jatkaa

Myös puolustaja Olli Kaskinen jatkaa TUTOssa loppukauden ajan. Tammikuun puolivälissä Kupittaalle saapunut 19-vuotias puolustajalupaus on pelannut TUTOssa kahdeksan ottelua, joissa hänen tililleen on kirjattu yksi maali ja yksi maalisyöttö. Aittolan mukaan Kaskinen on osoittanut tasonsa varsin lyhyessä ajassa.

”Kaskinen on kasvanut hyvin ensimmäisestä pelistään lähtien ja lunastanut paikkansa meiltä. Hän on tervepäinen nuori puolustaja, jolla on pelitaitavuus kohdallaan.”

Kaskinen kuuluu myös niihin nuoriin pelaajiin, jotka saavat vaihtaa seuraa loppukauden ajan. Nuorten pelaajien säännön mukaan listalle nimetyillä, 1997 tai myöhemmin syntyneillä pelaajilla on oikeus vaihtaa vapaasti seuraa yhden Liiga- ja yhden Mestis-seuran välillä Mestiksen runkosarjan ja pudotuspelien aikana.

TUTO suuntaa viikonlopun ajaksi idän kiertueelle, josta se palaa takaisin kotiin jälleen ensi viikolla. Seuraavan kotiottelunsa joukkue pelaa ensi viikon perjantaina (23.2.), kun vastustajaksi saapuu Jokipojat Joensuusta. Edullisemmat ennakkoliput perjantain susijahtiin voit hankkia TÄSTÄ!

Jaa eteenpäin:

Toimitusjohtajamme Kimmo Hollmèn jakaa tilattuja kausikortteja jo tulevana torstaina 5.10. jäähallin Legenda-klubilla kello 12:00-16:00 välillä. Kausikortteja...

Lue lisää

PÄÄSYLIPPUJA VAPAUTETTU RAJATTU ERÄ 2.10. !  Kuva: Tiia Mahkonen

Lue lisää

TUTO ja Jesse Helander ovat sopineet pelaajan siirtymisestä loppukauden ajaksi ulkomaille, nimittäin RedBull Hockey Juniorsin riveihin...

Lue lisää