Hanki edullisemmat ennakkoliput kauden kuumimpaan kiekkopeliin!

Huomenna Marli Areenalla pelataan kuluvan kauden kiihkein Mestis-ottelu, kun sarjaa ylivoimaisesti johtava Vaasan Sport saapuu sarjakakkosen, TUTOn, vieraaksi. Paikka lauantain spektaakkeliin kannattaa varata jo nyt, sillä ennakkolipunmyynti on ollut ennätyksellisen vilkasta.

Mediassa on viime aikoina spekuloitu runsaasti sillä, miten Sportille on pedattu ensi kauden Liiga-paikka urheilullisesta menestyksestä välittämättä. Tosin vaasalaiset menestyvät tällä hetkellä varsin hyvin kaukalossakin, sillä Sport johtaa Mestistä peräti kymmenen pisteen erolla TUTOon, joka on pelannut yhden ottelun vaasalaisia vähemmän.

Turussa ei kuitenkaan aiota luovuttaa ja urheilullisesti Turun ylpeys onkin ollut keskinäisten otteluiden perusteella niskan päällä. Kuluvan kauden kohtaamisista TUTO on voittanut kolme ja Sport kaksi.

Ottelun ennakkolipunmyynti on käynyt niin kuumana, että Marli Areenalla on lauantaina luvassa taatusti kauden ennätysyleisö. Myös Vaasan Sportin kannattajaryhmä Red Army saapuu paikalle kahden bussilastin voimin.

Huomenna jos koskaan kannattaa olla Marli Areenalla kannustamassa TUTOa, joka näyttää kuka sinne Liigaan oikein kuuluu. Varmista paikkasi ja osta halvemmat ennakkoliput TÄSTÄ!

 

TUTO Hockey – Sport

la 28.12.2013 klo 17.00

Marli Areena

 

Ville-Vesa Vainiola upotti Sportin syyskuussa Marli Areenalla.

Jaa eteenpäin:

TUTOn ja Ravintola Denniksen yhteistyö jatkuu myös kaudella 2024-2025! ”Olemme TUTOssa erittäin kiitollisia, että saamme jatkaa...

Lue lisää

Kasper Koskinen TUTOn sopimuspelaajaksi  TUTO Hockey on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Kasper Koskisen kanssa. Alkukauden TPS:stä...

Lue lisää

TUTO Hockey ja Esko Gröhn ovat purkaneet kautta 2023-2024 koskeneen pelajaasopimuksen yhteisymmärryksessä. TUTO kiittää Eskoa panoksestaan...

Lue lisää