Hanki edullisemmat ennakkoliput kauden kuumimpaan kiekkopeliin!

Huomenna Marli Areenalla pelataan kuluvan kauden kiihkein Mestis-ottelu, kun sarjaa ylivoimaisesti johtava Vaasan Sport saapuu sarjakakkosen, TUTOn, vieraaksi. Paikka lauantain spektaakkeliin kannattaa varata jo nyt, sillä ennakkolipunmyynti on ollut ennätyksellisen vilkasta.

Mediassa on viime aikoina spekuloitu runsaasti sillä, miten Sportille on pedattu ensi kauden Liiga-paikka urheilullisesta menestyksestä välittämättä. Tosin vaasalaiset menestyvät tällä hetkellä varsin hyvin kaukalossakin, sillä Sport johtaa Mestistä peräti kymmenen pisteen erolla TUTOon, joka on pelannut yhden ottelun vaasalaisia vähemmän.

Turussa ei kuitenkaan aiota luovuttaa ja urheilullisesti Turun ylpeys onkin ollut keskinäisten otteluiden perusteella niskan päällä. Kuluvan kauden kohtaamisista TUTO on voittanut kolme ja Sport kaksi.

Ottelun ennakkolipunmyynti on käynyt niin kuumana, että Marli Areenalla on lauantaina luvassa taatusti kauden ennätysyleisö. Myös Vaasan Sportin kannattajaryhmä Red Army saapuu paikalle kahden bussilastin voimin.

Huomenna jos koskaan kannattaa olla Marli Areenalla kannustamassa TUTOa, joka näyttää kuka sinne Liigaan oikein kuuluu. Varmista paikkasi ja osta halvemmat ennakkoliput TÄSTÄ!

 

TUTO Hockey – Sport

la 28.12.2013 klo 17.00

Marli Areena

 

Ville-Vesa Vainiola upotti Sportin syyskuussa Marli Areenalla.

Jaa eteenpäin:

Naapurin Maalaiskana Oy ja TUTO ovat tehneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2023-2024. Kauden aikana katsomme jatkoa myös seuraaville...

Lue lisää

Uusi Mestis-kausi ja ensimmäinen runkosarjaottelu lähestyy nopeasti! Olemme ymmärrettävästi saaneet paljon kyselyitä kausikorteista, jotka on tilattu...

Lue lisää

Nykyisen työntekijän siirtyessä urallaan eteenpäin, TUTO Hockey hakee organisaatioonsaPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ TUTO Hockey pelaa kaupungin värikkäintä lätkää Kupittaalla...

Lue lisää