Hanki edullisemmat ennakkoliput kauden kuumimpaan kiekkopeliin!

Huomenna Marli Areenalla pelataan kuluvan kauden kiihkein Mestis-ottelu, kun sarjaa ylivoimaisesti johtava Vaasan Sport saapuu sarjakakkosen, TUTOn, vieraaksi. Paikka lauantain spektaakkeliin kannattaa varata jo nyt, sillä ennakkolipunmyynti on ollut ennätyksellisen vilkasta.

Mediassa on viime aikoina spekuloitu runsaasti sillä, miten Sportille on pedattu ensi kauden Liiga-paikka urheilullisesta menestyksestä välittämättä. Tosin vaasalaiset menestyvät tällä hetkellä varsin hyvin kaukalossakin, sillä Sport johtaa Mestistä peräti kymmenen pisteen erolla TUTOon, joka on pelannut yhden ottelun vaasalaisia vähemmän.

Turussa ei kuitenkaan aiota luovuttaa ja urheilullisesti Turun ylpeys onkin ollut keskinäisten otteluiden perusteella niskan päällä. Kuluvan kauden kohtaamisista TUTO on voittanut kolme ja Sport kaksi.

Ottelun ennakkolipunmyynti on käynyt niin kuumana, että Marli Areenalla on lauantaina luvassa taatusti kauden ennätysyleisö. Myös Vaasan Sportin kannattajaryhmä Red Army saapuu paikalle kahden bussilastin voimin.

Huomenna jos koskaan kannattaa olla Marli Areenalla kannustamassa TUTOa, joka näyttää kuka sinne Liigaan oikein kuuluu. Varmista paikkasi ja osta halvemmat ennakkoliput TÄSTÄ!

 

TUTO Hockey – Sport

la 28.12.2013 klo 17.00

Marli Areena

 

Ville-Vesa Vainiola upotti Sportin syyskuussa Marli Areenalla.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää