Hae mukaan Mestiksen kovimpaan mediatiimiin!

TUTO Hockey on ollut jo vuosia Mestis-viestinnän kärkiseuroja ja sen seuraajamäärät muun muassa sosiaalisessa mediassa ovat sarjan ehdotonta eliittiä. Nyt TUTO hakee kaudelle 2016-2017 lisävoimaa mediatiimiinsä. Haluatko olla osa yhtä suomikiekon värikkäimmistä viestintäosastoista ja kehittää osaamistasi media-alalla?

TUTO etsii mediatiimiinsä urheilusta, jääkiekosta ja viestinnästä kiinnostuneita tekijöitä. Olit sitten media- ja viestintäalan opiskelija tai aiheesta innostunut harrastaja, saat meiltä arvokasta kokemusta verkkoviestinnästä sekä sisällöntuotannosta. 

Mediatiimin tehtäviin kuuluu esimerkiksi uutisten kirjoittaminen TUTOn verkkosivuille, somekanavien päivittäminen (Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat) ja osaamisen sekä innostuksen salliessa myös valokuvaus ja videotuotanto. 

Odotamme mediatiimin jäseniltä hyvää suomen kielen taitoa, sovituista asioista kiinnipitämistä, oma-aloitteisuutta ja reipasta asennetta. Myös raikkaat ajatukset ja ideat ovat tervetulleita, sillä TUTO haluaa tulevaisuudessakin olla Mestiksen kiinnostavin viestijä.

Mahdollisuus työllistyä

TUTO Hockeyn viestintäosastoa valmentaa ja opastaa TUTOn yhteistyökumppani Viestintäliiga, jonka perustajista Osku Valtonen ja Juhani Koskinen ovat ponnistaneet viestintäalan töihin juuri TUTOn mediapuolen tehtävistä. Mestiksen linjan mukaisesti rikastumaan mediatiimin jäsenet eivät pääse, mutta täysin korvauksetta työtä ei tarvitse tehdä, ja parhaalla tekijällä on mahdollisuus päästä töihin Viestintäliigan palkkalistoille.

”Mestis on pelaajille tietyllä tapaa ammattikorkeakoulu; paikka, jossa kehitytään ja otetaan viimeinen askel kohti ammattilaisuutta. Sama pätee myös toimiston puolella; töitä riittää ja niihin ’oikeisiin töihin’ pääsee helposti kiinni. Työ itsessään opettaa, antaa kokemuksia, kehittää ja kasvattaa tekijäänsä ammattilaiseksi. Työn kautta saadut referenssit ja verkostoituminen auttavat myöhemmin takuuvarmasti työllistymisessä”, TUTO Hockeyn toimitusjohtaja Dani Aavinen kertoo.

Jos kiinnostuit värikkäästä ja ainutlaatuisesta duunista, täytä hakemus TÄÄLTÄ! Hakuaikaa on keskiviikkoon 10.8. asti.

 

 

Jaa eteenpäin:

Naapurin Maalaiskana Oy ja TUTO ovat tehneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2023-2024. Kauden aikana katsomme jatkoa myös seuraaville...

Lue lisää

Uusi Mestis-kausi ja ensimmäinen runkosarjaottelu lähestyy nopeasti! Olemme ymmärrettävästi saaneet paljon kyselyitä kausikorteista, jotka on tilattu...

Lue lisää

Nykyisen työntekijän siirtyessä urallaan eteenpäin, TUTO Hockey hakee organisaatioonsaPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ TUTO Hockey pelaa kaupungin värikkäintä lätkää Kupittaalla...

Lue lisää