Haastattelussa Roope Kallio – ”Tällä kaudella on kova näytön paikka”

Seuran oman kasvatin toinen sopimuskausi edustuksen riveissä on pelaajalle mahdollisuus ja tarjoaa yleisölle aitiopaikan taitohyökkääjän otteiden seuraamiseen.  

– Roope on pelannut A-nuorissa isossa roolissa jo monta kautta. Kyseessä on tunnollinen ja luotettava kahden suunnan sentteri, joka tekee aina kaikkensa joukkueensa eteen, analysoi päävalmentaja Antti Virtanen.  

Viime kaudella Kallio sai vyölleen kahdeksan Mestis-ottelua, ja tulostakin syntyi kolmen syöttöpinnan verran. Pääpaino oli kuitenkin edelleen A-nuorten peleissä.

– Haastava kausi takana, mutta onnistumisiakin mahtui mukaan. Mestis-jäillä tuntui, että homma lähti hyvin käyntiin ja pääsin joukkueeseen mukavasti sisään, Roope Kallio pohtii.

Kausi 2020-21 on nuorelle pelurille ensimmäinen täysi työrupeama TUTO Hockeyn edustusjoukkueessa. Siirtyminen suurempiin saappaisiin otetaan vastaan määrätietoisesti.

– Tällä kaudella on kova näytön paikka, sillä minun pitää pystyä lyömään itseni rosteriin sisään. Tavoitteena on mahdollisimman ehjä kausi ja tietenkin koko joukkueen menestys, Kallio sanoo.

Kevättreeni on alkanut Kallionkin osalta itsenäisissä merkeissä, tarkasti omat kehityskohdat huomioiden. Sopimusuutisten seuraamisellekin on kuitenkin riittänyt aikaa.

– Minulta löytyy vahva luotto tulevaan joukkueeseen. Mukana on juuri sopivasti varmuutta tuovaa kokemusta ja nuorta voimaa, Kallio summaa.

Koska haastattelu äärellä ollaan juuri vapun alla, lähettää hyökkääjä keväiset terveiset juhliin valmistautuville TUTO-kannattajille.

– Pysykäähän terveinä. Ja muistakaa juoda vettä! 

TUTO Hockeylla on 18 pelaajasopimusta kaudelle 2020-21. Sopimukset tullaan julkaisemaan seuraavien viikkojen aikana. Seuraavista pelaajista ja valmennustiimin jäsenistä olemme jo ehtineet uutisoimaan:

Jaa eteenpäin:

alkusarja uuden edessä mestiksessä TUTOn kausi käynnistyi monen vuoden tauon jälkeen U20 Mestiksessä. Kauteen lähdettiin turkulaisimmalla...

Lue lisää

KAUDEN 24-25 KAUSIKORTIT MYYNNISSÄ NYT!  Nyt myynnissä rajoitettu erä kausikortteja erikoishintaan! Jokainen kausikortti on numeroitu, joten...

Lue lisää

TERVETULOA KEVÄÄN 2024 TUTO-RISTEILYLLE! Risteilemme Viking Linen kanssa maailman upeimmassa saaristossa lauantaina 18.5.2024 Varma kevään merkki...

Lue lisää