Haastattelussa Roope Kallio – ”Tällä kaudella on kova näytön paikka”

Seuran oman kasvatin toinen sopimuskausi edustuksen riveissä on pelaajalle mahdollisuus ja tarjoaa yleisölle aitiopaikan taitohyökkääjän otteiden seuraamiseen.  

– Roope on pelannut A-nuorissa isossa roolissa jo monta kautta. Kyseessä on tunnollinen ja luotettava kahden suunnan sentteri, joka tekee aina kaikkensa joukkueensa eteen, analysoi päävalmentaja Antti Virtanen.  

Viime kaudella Kallio sai vyölleen kahdeksan Mestis-ottelua, ja tulostakin syntyi kolmen syöttöpinnan verran. Pääpaino oli kuitenkin edelleen A-nuorten peleissä.

– Haastava kausi takana, mutta onnistumisiakin mahtui mukaan. Mestis-jäillä tuntui, että homma lähti hyvin käyntiin ja pääsin joukkueeseen mukavasti sisään, Roope Kallio pohtii.

Kausi 2020-21 on nuorelle pelurille ensimmäinen täysi työrupeama TUTO Hockeyn edustusjoukkueessa. Siirtyminen suurempiin saappaisiin otetaan vastaan määrätietoisesti.

– Tällä kaudella on kova näytön paikka, sillä minun pitää pystyä lyömään itseni rosteriin sisään. Tavoitteena on mahdollisimman ehjä kausi ja tietenkin koko joukkueen menestys, Kallio sanoo.

Kevättreeni on alkanut Kallionkin osalta itsenäisissä merkeissä, tarkasti omat kehityskohdat huomioiden. Sopimusuutisten seuraamisellekin on kuitenkin riittänyt aikaa.

– Minulta löytyy vahva luotto tulevaan joukkueeseen. Mukana on juuri sopivasti varmuutta tuovaa kokemusta ja nuorta voimaa, Kallio summaa.

Koska haastattelu äärellä ollaan juuri vapun alla, lähettää hyökkääjä keväiset terveiset juhliin valmistautuville TUTO-kannattajille.

– Pysykäähän terveinä. Ja muistakaa juoda vettä! 

TUTO Hockeylla on 18 pelaajasopimusta kaudelle 2020-21. Sopimukset tullaan julkaisemaan seuraavien viikkojen aikana. Seuraavista pelaajista ja valmennustiimin jäsenistä olemme jo ehtineet uutisoimaan:

Jaa eteenpäin:

TUTOn Liiga-lisenssihakemus on edelleen voimassa TUTO Hockey on tänään, tiistaina 28.11., saanut Liigan lisenssikomitean puheenjohtajalta tiedon,...

Lue lisää

Joulukuu lähestyy kovaa vauhtia, ja TUTOn joulutuotteet on nyt myynnissä! MIkäli jokin paketti kiinnostaa, tai kaipaat...

Lue lisää

Liigan lisenssikomitea on tänään 27.11.2023 hylännyt TUTOn Liiga-lisenssihakemuksen. Käytämme seuraavat pari päivää lisenssin hylkäyksen perusteiden perusteelliseen...

Lue lisää