Godlan unelmapeli ei riittänyt – TUTOlle voitto rankkareilla

TUTO Hockey – Hermes

2-1 VL (0-0, 0-1, 1-0, 1-0)

Tilastot

Vauhdikas lauantai-ilta tarjosi melkoisen jännitysnäytelmän, kun TUTO hakkasi pitkän tovin päätään Hermeksen Denis Godlaan. Lopulta helpottavien osumien jälkeen Turkuun jäi voittolaukauskilpailun jälkeen kaksi pistettä.

TUTOlta avauserä oli maaleja lukuunottamatta loistava, sillä joukkue vei erän täysin nimiinsä, mutta Hermeksen maalivahti Denis Godla piti 19 torjunnalla joukkueensa pelissä mukana.

”Kyllähän tämä kääntyi täysin TUTO vastaan Godla -peliksi, eikä me saatu oikeastaan missään vaiheessa konetta käyntiin”, kommentoi Hermeksen päävalmentaja Antti Karhula.

”Ensimmäinen erä oli hyvä, siinä pystyttiin kolmella ketjulla painamaan hyvin. Toisessa erässä alkoi jo hieman pinnaa kiristää, kun mistään ei mennyt sisälle”, kävi peliä läpi TUTOn päävalmentaja Ismo Lehkonen.

Toisessakin erässä TUTO loi tukuttain hyviä maalipaikkoja, mutta kiekkoja ei saatu millään ohi Godlan. Erän paras paikka siunaantui Jasper Lindstenille, mutta Hermes-veskari pelasti varman maalin hanskallaan.

Erän ainoan maalin iski kuitenkin Hermes, kun Ossi Ikosen tulinen viivakuti löysi tiensä maaliin ohi voimattoman Kristian Järvisen.

Godlan taika murtui

Päätöserässä TUTO jatkoi samalla tahdilla ja paikkoja syntyi liukuhihnalta. Anton Ollikainen päästi lopulta TUTOn piinasta ja tasoitti vähintääkin ansaitusti ottelun 1-1:een.

TUTOlla oli lukuisia paikkoja iskeä vielä voittomaali varsinaisella peliajalla, mutta kotiyleisö joutui kerta toisensa jälkeen huokaisemaan syvään.

Lopulta voittoa haettiin aina voittolaukauskilpailusta asti, jossa ainut onnistuja oli TUTOn Anssi Virkki, jonka osumalla kaksi pistettä jäi Turkuun.

”Varmasti ihan ansaitusti pisteet TUTOlle ja me otetaan hyvillä mielin yksi piste tuolla esityksellä”, totesi Karhula vastustajan paremmaksi.

”Viimeiseen erään olen tosi tyytyväinen. Olin ihan vakuuttunut, että yksi maali kairataan vaikka väkisin”, kommentoi Lehkonen.

”Kyllä me ansaittiin se toinen ekstrapiste. Paljon oli hyviä juttuja tänään, mutta maalinteon kanssa on ongelmia”, Lehkonen sanoi.

TUTOn pelit jatkuvat perjantaina 22.1., kun matka käy Joensuuhun Jokipoikien vieraaksi. 

Jaa eteenpäin:

Samuel Jukuri tulee tilkitsemään TUTOn maalia perjantain kotiotteluun Kajaanin Hokkia vastaan. Ulkopuolinen apu tulee tarpeeseen, sillä...

Lue lisää

TUTO ja hyökkääjä Topias Kaski ovat solmineet loppukauden mittaisen sopimuksen. Puolitoista kautta Jukureiden organisaatiossa viettäneen, turkulaislähtöisen...

Lue lisää

Viime viikon kolmessa ottelussa riitti tapahtumia ja käänteitä useamman otteluviikon edestä. Kaksi kotipeliä HK Zemgalea vastaan...

Lue lisää