G.A. Petrelius tarjoaa saksalaisia herkkuja Turun sydämessä

G.A. Petrelius Biergarten – Bierhaus on saksalaistyyppinen kesäravintola, joka sijaitsee Turun historiallisessa Fortuna-korttelissa. Ravintolan menusta löytyy saksalaisravintolalla tyypilliseen tapaan muun muassa makkaraa, pretzeliä, hapankaalia sekä olutta.

Viime viikolla avatun kesäravintolan taustalla vaikuttaa Kupittaan Palvelu Oy, joka vastaa myös Marli Areenan kioski- ja ravintolapalveluista. TUTO Hockeyn hallituksen puheenjohtaja Tuomas Haanpään mukaan idea kesäravintolasta on kytenyt jo pidemmän aikaa.

”Kupittaan Palvelulla on ollut pitkään suunnitteilla liiketoiminnan laajentaminen myös hallin ja ottelutapahtumien ulkopuolelle. Nyt saimme vuokrattua Turun kaupungilta hienon rakennuksen hyvältä paikalta ja asiat järjestyivät varsin nopealla aikataululla.”

G.A. Petrelius Biergarten – Bierhaus on kesän ajan toimiva Pop up -ravintola, joka on avoinna joka päivä elokuun puoleen väliin asti. Elokuun puolivälistä syyskuun loppuun saakka ravintola on avoinna viikonloppuisin. Ravintolan aukioloajoissa käytetään säävarausta.

Asiakaspaikkoja kesäravintolasta löytyy yhteensä 200, joista 100 sijaitsee sisätiloissa ja 100 terassilla. Ravintolasta löytyy kaksi 20 hengen kabinettia, jonka lisäksi sitä vuokrataan myös yritys- tai yksityiskäyttöön.  

Hinnasto (yksityistilaisuudet sekä ryhmät)
25hlö: 1500€ + alv
50hlö: 2400€ + alv
100hlö: 4000€ + alv
200hlö: 7500€ + alv

Lisätiedot ja varaukset:
Jussi Pikander, ravintolapäällikkö
Puh. 050 435 2080
jussi.pikander@tutohockey.fi

Katso lisää ravintolan Facebook-sivulta


Sisäänkäynti G.A. Petrelius Biergarten – Bierhausiin tapahtuu Läntisen Rantakadun kautta. 

 
Kuva kesäravintolan sisäpihalta.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää