Finvoicer ja TUTO merkittävään yhteistyöhön

TUTO Hockey Oy on tehnyt merkittävän yhteistyösopimuksen turkulaisen laskutus-, perintä- ja taloushallinnonpalveluja tarjoavan Finvoicerin kanssa. Sopimus on pääyhteistyökumppanitasoa ja kestoltaan aluksi kolmivuotinen.

Finvoicerin palveluiden avulla TUTO saa tarvittavaa tukea ja tehostusta myyntiin sekä taloudenhallintaan. Jatkossa taloushallinnon palvelut laskutuksesta kirjanpitoon löytyvät saman katon alta. Finvoicerille yhteistyö TUTOn kanssa tuo merkittävää näkyvyyttä ja verkostoitumismahdollisuuksia, joita kasvuyritys tarvitsee.

”Molemmat yritykset ovat omalla alallaan kasvavia ja haastajia, joten silläkin tavalla yhteistyö sopii erittäin hyvin”, TUTO Hockeyn toimitusjohtaja Dani Aavinen toteaa.

”Yhteistyö TUTOn kanssa on merkittävä askel brändimme tunnettuuden kannalta”, sanoo Finvoicerin toimitusjohtaja Tuomas Koivisto.

Yhteistyöneuvottelut käynnistyivät viime syksynä Turun alueen BNI-yritysverkoston Linkity-tapahtumassa. Yhteistyösopimus julkistettiin keskiviikkona Marli Areenalla niin ikään BNI-ryhmien verkostoitumistapahtumassa TUTO-K-Vantaa-ottelun lomassa.

 

Dani Aavinen ja Tuomas Koivisto poseeraavat Finvoicerin mainoksen kanssa Marli Areenalla.

Jaa eteenpäin:

Naapurin Maalaiskana Oy ja TUTO ovat tehneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2023-2024. Kauden aikana katsomme jatkoa myös seuraaville...

Lue lisää

Uusi Mestis-kausi ja ensimmäinen runkosarjaottelu lähestyy nopeasti! Olemme ymmärrettävästi saaneet paljon kyselyitä kausikorteista, jotka on tilattu...

Lue lisää

Nykyisen työntekijän siirtyessä urallaan eteenpäin, TUTO Hockey hakee organisaatioonsaPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ TUTO Hockey pelaa kaupungin värikkäintä lätkää Kupittaalla...

Lue lisää