Finvoicer ja TUTO merkittävään yhteistyöhön

TUTO Hockey Oy on tehnyt merkittävän yhteistyösopimuksen turkulaisen laskutus-, perintä- ja taloushallinnonpalveluja tarjoavan Finvoicerin kanssa. Sopimus on pääyhteistyökumppanitasoa ja kestoltaan aluksi kolmivuotinen.

Finvoicerin palveluiden avulla TUTO saa tarvittavaa tukea ja tehostusta myyntiin sekä taloudenhallintaan. Jatkossa taloushallinnon palvelut laskutuksesta kirjanpitoon löytyvät saman katon alta. Finvoicerille yhteistyö TUTOn kanssa tuo merkittävää näkyvyyttä ja verkostoitumismahdollisuuksia, joita kasvuyritys tarvitsee.

”Molemmat yritykset ovat omalla alallaan kasvavia ja haastajia, joten silläkin tavalla yhteistyö sopii erittäin hyvin”, TUTO Hockeyn toimitusjohtaja Dani Aavinen toteaa.

”Yhteistyö TUTOn kanssa on merkittävä askel brändimme tunnettuuden kannalta”, sanoo Finvoicerin toimitusjohtaja Tuomas Koivisto.

Yhteistyöneuvottelut käynnistyivät viime syksynä Turun alueen BNI-yritysverkoston Linkity-tapahtumassa. Yhteistyösopimus julkistettiin keskiviikkona Marli Areenalla niin ikään BNI-ryhmien verkostoitumistapahtumassa TUTO-K-Vantaa-ottelun lomassa.

 

Dani Aavinen ja Tuomas Koivisto poseeraavat Finvoicerin mainoksen kanssa Marli Areenalla.

Jaa eteenpäin:

TUTO ja hyökkääjä Topias Kaski ovat solmineet loppukauden mittaisen sopimuksen. Puolitoista kautta Jukureiden organisaatiossa viettäneen, turkulaislähtöisen...

Lue lisää

Viime viikon kolmessa ottelussa riitti tapahtumia ja käänteitä useamman otteluviikon edestä. Kaksi kotipeliä HK Zemgalea vastaan...

Lue lisää

TUTOn hyökkääjätähti Roope Ranta kävi toimittamassa Lausteen perhekuntoutuskeskukseen 100 kappaletta ottelulippuja TUTOn otteluihin. Perhekuntoutuskeskuksen johtaja Kim...

Lue lisää