Finvoicer ja TUTO merkittävään yhteistyöhön

TUTO Hockey Oy on tehnyt merkittävän yhteistyösopimuksen turkulaisen laskutus-, perintä- ja taloushallinnonpalveluja tarjoavan Finvoicerin kanssa. Sopimus on pääyhteistyökumppanitasoa ja kestoltaan aluksi kolmivuotinen.

Finvoicerin palveluiden avulla TUTO saa tarvittavaa tukea ja tehostusta myyntiin sekä taloudenhallintaan. Jatkossa taloushallinnon palvelut laskutuksesta kirjanpitoon löytyvät saman katon alta. Finvoicerille yhteistyö TUTOn kanssa tuo merkittävää näkyvyyttä ja verkostoitumismahdollisuuksia, joita kasvuyritys tarvitsee.

”Molemmat yritykset ovat omalla alallaan kasvavia ja haastajia, joten silläkin tavalla yhteistyö sopii erittäin hyvin”, TUTO Hockeyn toimitusjohtaja Dani Aavinen toteaa.

”Yhteistyö TUTOn kanssa on merkittävä askel brändimme tunnettuuden kannalta”, sanoo Finvoicerin toimitusjohtaja Tuomas Koivisto.

Yhteistyöneuvottelut käynnistyivät viime syksynä Turun alueen BNI-yritysverkoston Linkity-tapahtumassa. Yhteistyösopimus julkistettiin keskiviikkona Marli Areenalla niin ikään BNI-ryhmien verkostoitumistapahtumassa TUTO-K-Vantaa-ottelun lomassa.

 

Dani Aavinen ja Tuomas Koivisto poseeraavat Finvoicerin mainoksen kanssa Marli Areenalla.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää