Fanituotepisteellä tarjouksia ja uusia tuotteita

Marli Areenan fanituotepisteellä on keskiviikon ensimmäisen välieräottelun aikana erikoistarjous: Ottelutapahtuman aikana voit hankkia itsellesi 5 kappaletta TUTO Hockeyn t-paitoja hintaan 20€. Tarjous on voimassa niin kauan, kun kokoja riittää.

Lisäksi fanituotepisteeltä on nyt saatavilla kaksi uutta pelaajakorttia, kun maalivahti Rasmus Rinteen ja hyökkääjä Kasperi Nuton kortit ovat nyt ostettavissa. Korttien hinta on 1€ kappale, tai 20€ koko setti, joka sisältää kaikkien joukkueen pelaajien kortit.

 

TUTO kohtaa illan välieräavauksessa tulevaisuuden KHL-tähdet, kun K-Vantaa saapuu Turun sydämeen. Joukkueen riveistä löytyy myös Patrik ”Pati” Moisio, jonka pikkuveli Kalle tulee toivottamaan lämpimästi tervetulleeksi kotiin. Hanki edullisemmat ennakkolippusi Ticketmasterin ennakkomyyntipisteestä, tai TÄSTÄ ja tule katsomaan, kumpi Moisioista ottaa ensimmäisen kiinnityksen välieräpaikkaan!

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää