Fanimatka Pietari SKA Neva -matsiin alkaen 20 € – Lähde mukaan!

TUTO Hockeyn kannatusyhdistys TUTO Rebels järjestää kauden ensimmäisen fanimatkan Forssaan torstaina 18.8. Ensimmäisessä harjoitusottelussa vastaan asettuu KHL:n mahtiseura Pietari SKA:n farmijoukkue SKA Neva, joka pelaa venäläistä VHL-sarjaa.

Fanimatkan hinta on vain 20 euroa / henkilö TUTO Rebels -kannatusyhdistyksen jäsenille, jotka ovat jo maksaneet kauden 2016-17 jäsenmaksun. Sama 20 euron etuhinta on myös niille, jotka ovat jo tilanneet minkä tahansa TUTO-kausikortin kaudelle 2016-17. Hinta sisältää bussimatkan ja pääsylipun otteluun sekä kaupan päällisenä yhden vapaalipun TUTOn toiseen runkosarjan kotiotteluun, joka pelataan lauantaina 17.9. RoKia vastaan. Muille kuin rebelseille tai kausikorttilaisille fanimatka maksaa 30 €.

Matkaan tulee ilmoittautua viimeistään perjantaina 12.8. kuluessa. Paikkoja bussissa on 58, joten kannattaa toimia nopeasti.

Aikataulu

Matkaan lähdetään Marli Areenalta torstaina 18.8. klo 17.00 ja paluu on samaan paikkaan noin klo 21.30. Ottelu alkaa Forssassa klo 18.30.

Ilmoittautumiset

Matkaan ilmoittautuminen tapahtuu seuraavasti:

– Lähetä ilmoittautumisesi sähköpostitse TUTO Rebels Ry:n puheenjohtajalle Tage Lindbergille: tage.lindberg@ekonomit.fi

Laita sähköpostiin seuraavat tiedot:

– Osallistujien nimet
– Puhelinnumero
– Kotiosoite

Muut kauden fanimatkat:

23.9. Espoo United – TUTO Hockey, Espoo
18.11. Espoo United – TUTO Hockey, Espoo
14.1. KeuPa – TUTO Hockey, Keuruu

 

Jaa eteenpäin:

Toimitusjohtajamme Kimmo Hollmèn jakaa tilattuja kausikortteja jo tulevana torstaina 5.10. jäähallin Legenda-klubilla kello 12:00-16:00 välillä. Kausikortteja...

Lue lisää

PÄÄSYLIPPUJA VAPAUTETTU RAJATTU ERÄ 2.10. !  Kuva: Tiia Mahkonen

Lue lisää

TUTO ja Jesse Helander ovat sopineet pelaajan siirtymisestä loppukauden ajaksi ulkomaille, nimittäin RedBull Hockey Juniorsin riveihin...

Lue lisää