Fanimatka KHL-matsiin 29 € – Lähde mukaan!

TUTO järjestää fanimatkan Valkeakoskelle torstaina 6.8., kun kauden ensimmäisessä harjoitusottelussa vastaan asettuu KHL:n kärkijoukkueisiin kuuluva Sibir Novosibirsk (KHL:n välierissä viime kaudella).

Fanimatkan hinta on 29 euroa / henkilö. Hinta sisältää bussimatkan ja pääsylipun otteluun. Lisäksi jokainen matkaan lähtijä saa kaupan päälle yhden lipun TUTOn runkosarjan kotiavaukseen LeKiä vastaan, joka pelata Marli Areenalla perjantaina 18.9. klo 18.30.

Matkaan tulee ilmoittautua viimeistään sunnuntaina 2.8. mennessä. Paikkoja on jäljellä kymmenelle nopeimmalle, joten kannattaa toimia nopeasti.

Myös TUTO Cheerleaders on mukana matkassa

Kotiottelun tunnelmaa Valkeakoskelle tuo myös TUTOn oma tanssiryhmä TUTO Cheerleaders, jotka matkaavat niin ikään kannattajabussin mukana.

Aikataulu

Matkaan lähdetään Marli Areenalta torstaina klo 16.00 ja paluu on samaan paikkaan noin klo 22.30. Ottelu alkaa Valkeakoskella klo 18.30.

Ilmoittautumiset

Matkaan ilmoittautuminen tapahtuu seuraavasti:

– Lähetä ilmoittautumisesi sähköpostitse TUTO Hockeyn toimistolle Janne Ollilalle: janne.ollila@tutohockey.fi
Laita sähköpostiin seuraavat tiedot:

– Osallistujien nimet
– Puhelinnumero
– Kotiosoite

Lisätiedot

TUTO HOCKEY OY

Janne Ollila, puh. 040 7636 961, s-posti: janne.ollila@tutohockey.fi

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää