ETSINTÄKUULUTUS: Aki Keinäsen erikoisvalmisteinen TUTO-lippalakki on kadonnut

TUTO Hockeyn kapteenin Aki Keinäsen päässä päivittäin viihtyvä numerolla 82 varustettu TUTO-lätsä vietiin keskiviikkona Marli Areenalta. Löytäjälle on luvassa löytöpalkkio.

”Täällä on tapahtunut anastus. Olin ennen Jukurit-ottelua Jani Säterin haastattelussa kyseinen hattu päässä. Haastattelun jälkeen laskin sen Marli Areenan käytävälle siksi aikaa, kun lähdin juoksemaan perinteisen lämmittelylenkkini”, Keinänen kertoo.

”Lenkissä meni tällä kertaa noin kahdeksan minuuttia, vaikka yleensä se menee seitsemään. Olivat paikat ehkä sen verran tukossa.”

Kun Keinänen palasi lenkiltä hakemaan lippalakkiaan, huomasi hän ikäväkseen sen kadonneen. 

TUTO Hockey -lippalakki on Keinäselle erittäin tärkeä, sillä sen sivuun on erikoisuutena painettu ”Kenin” pelinumero #82. TUTO-kapteeni sai uuden numerollaan varustetun lippalakin juuri täksi kaudeksi ja hänen vanha samanlainen, mutta numeroton lakkinsa nostettiin TUTOn edustusjoukkueen pukukopin kattoon. 

Löytöpalkkioksi matsiliput ja nimmarilätsä

Lippalakin palauttajalle tai löytämiseen johtavan vihjeen antajalle on luvassa löytöpalkkiona kaksi lippua vapaavalintaiseen TUTO Hockeyn kotiotteluun sekä vastaavanlainen lakki Aki Keinäsen nimikirjoituksella.

Lakin voi palauttaa suoraan Marli Areenan hallimiesten valvojakoppiin, tai palautuksen/vihjeiden osalta voi myös olla yhteydessä TUTOn mediapäällikköön Juhani Koskiseen (040 723 1902, juhani.koskinen@tutohockey.fi). Voit myös laittaa viestiä TUTOn sosiaalisen median kanavien kautta.

Uutisen kuvakaappaus verkkosivulta www.fanseat.com. Kyseessä on viimeinen hetki, kun Aki Keinäsen lippalakki on nähty julkisuudessa.

Kadonnut lippalakki on kuvankaltainen. Erikoisuutena on valkoisella painettu pelinumero 82 lakin sivussa.

Jaa eteenpäin:

TUTOn ja Ravintola Denniksen yhteistyö jatkuu myös kaudella 2024-2025! ”Olemme TUTOssa erittäin kiitollisia, että saamme jatkaa...

Lue lisää

Kasper Koskinen TUTOn sopimuspelaajaksi  TUTO Hockey on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Kasper Koskisen kanssa. Alkukauden TPS:stä...

Lue lisää

TUTO Hockey ja Esko Gröhn ovat purkaneet kautta 2023-2024 koskeneen pelajaasopimuksen yhteisymmärryksessä. TUTO kiittää Eskoa panoksestaan...

Lue lisää