Ensi kauden joukkue julki TUTO-risteilyllä 21.5.

Ensi kauden joukkue julki piknik-risteilyllä

TUTO Hockey järjestää tämän vuoden TUTO-risteilyn lauantaina 21.5. Matkaan lähdetään Viking Amorellalla Turun Satamasta aamulla kello 8.40 ja takaisin palataan Viking Gracella illalla kello 19.50. Risteilyllä julkistetaan TUTOn ensi kauden joukkueen runko. Julkistuksen yhteydessä haastatellaan joukkueen tuoreita jäseniä. Joukkueen julkistuksen lisäksi menomatkalla on ohjelmassa muun muassa viime vuodesta tuttu TUTO-visa. 

Paluumatka alkaa yhteisellä buffet-ruokailulla (klo 14.30), niiden osalta jotka sisällyttävät ruokailun risteilypakettiin. Ruokailun jälkeen on mahdollista seurata muun muassa jääkiekon MM-kisojen välieräottelua, joka näytetään Rockmore’ssa klo 16.00 alkaen.

Ilmoittautumiset viimeistään 8.5. mennessä

TUTO-risteilyn ilmoittautuminen tapahtuu joko sähköpostitse tai puhelimitse TUTO Hockeyn toimistopäällikölle Janne Ollilalle (yhteystiedot alla). Ollila vastaa myös risteilyyn liittyviin kysymyksiin.

Risteilylle on ilmoittauduttava viimeistään sunnuntaihin 8.5. mennessä. Paikkoja on rajoitetusti.

Janne Ollila
puh. 040 7636 961
s-posti: janne.ollila(a)tutohockey.fi

 

Lisätiedot & ilmoittautumiset sunnuntaihin 8.5. mennessä

TUTO Hockey Oy

Janne Ollila
puh. 040 7636 961
s-posti: janne.ollila(a)tutohockey.fi
 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää