Ennakkolipun myynti käy kuumana lauantain Sport-otteluun!

TUTO kohtaa tällä viikolla kahdesti rakkaan kiistakumppaninsa Vaasan Sportin. Perjantaina pelataan Vaasan Kuparisaaressa ja lauantaina Kupittaan Marli Areenalla.

Lauantain otteluun on myyty runsaasti ennakkolippuja jo tässä vaiheessa, joten toimistoväen toive onkin, että katsojat ostaisivat lippunsa ennakkoon, jotta ruuhkilta vältyttäisiin hallin lipunmyyntipisteillä.

Ennakkoon ostaessasi säästät selvää rahaa, sillä ennakkolipun saat huomattavasti edullisemmin mitä Marli Areenan lipunmyynnistä!

Ennakkolipun ostaneiden kesken arvotaan kaksi pääsylippua Kotiteollisuuden keikalle, joka järjestetään  5.12.2013 Logomossa.

Pääsyliput ennakkomyyntipisteissä
Aikuisten lippu                                            12 €   (hallilta 15€)

Erikoislippu (opiskelijat ja eläkeläiset)   8 €    (hallilta 10€)
Nuorten lippu, 10-15 vuotiaat                    5 €    (hallilta  5€)
S-Etu aikuistenlippu                                  11 €*

*S-Etu aikuistenlipun voi ostaa ainoastaan ennakkoon. Ennakkolippu on myynnissä Itäharjun ja Myllyn Prismassa sekä Wiklundilla.

Aikuisten lipun voi ostaa ennakkoon seuraavista Lippupisteen myyntipisteissä
– Kupittaan Citymarket
– Skanssi Citymarket
– Länsikeskus Citymarket
– Ravattula Citymarket
– Itäharjun Prisma
– Myllyn Prisma
– Stockmann
– Wiklund
– Naantalin Matkailu
– Lippupisteen verkkokauppa: www.lippu.fi

Hinnat sisältävät mahdolliset palvelumaksut.

Jaa eteenpäin:

Naapurin Maalaiskana Oy ja TUTO ovat tehneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2023-2024. Kauden aikana katsomme jatkoa myös seuraaville...

Lue lisää

Uusi Mestis-kausi ja ensimmäinen runkosarjaottelu lähestyy nopeasti! Olemme ymmärrettävästi saaneet paljon kyselyitä kausikorteista, jotka on tilattu...

Lue lisää

Nykyisen työntekijän siirtyessä urallaan eteenpäin, TUTO Hockey hakee organisaatioonsaPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ TUTO Hockey pelaa kaupungin värikkäintä lätkää Kupittaalla...

Lue lisää