Ennakkokatsaus perjantain otteluun

Perjantaina 23.8.2013 klo 18.30 TUTOa vastaan luistelee täysiverinen ammattilaisjoukkue Pietarista. Haastattelimme Päävalmentaja Ismo Lehkosta asian tiimoilta. Lehkosen mukaan TUTOn ympärillä käy tällä hetkellä ”poikkeuksellisen hyvä kuhina”.

 

Mestiskausi 2013-2014 on ovella ja päävalmentaja Ismo Lehkosen mukaan TUTOn ympärillä on hyvä kuhina.

– Todella mielenkiintoista aikaa eletään tällä hetkellä. Pelaajia olisi tulossa tällä hetkellä ovista ja ikkunoista TUTOon. Saattaa olla, että sieltä vielä jokunen pelaaja tarttuu haaviin. Mielenkiintoiset 2-3 viikkoa on totisesti edessä, Lehkonen suitsuttaa.

 

Vieraita Pietarista

VMF Pietari leireilee Suomessa kauden alla todella leveällä rosterilla. Pelaajia Suomen leirillä on mukana noin 60, joten kierto pelaajistossa on valtavaa.

– Esimerkiksi Vantaata vastaan pelasi täysin eri miehet, jotka huomenna pelaavat meitä vastaan. Suurimman ja kauneimman farmijoukkuehan tämä on, josta kertoo myös se, että pelkästään Suomen leirin budjetti on suurempi kuin meidän koko kauden budjetti. Osa mukana olevista pelaajista on KHL-pelaajia, kun taas osa on hankittu reserveihin. Todella kova mittari tulee perjantain matsi meille olemaan, Lehkonen summaa.

 

Aleksi Rutanen debytoi TUTO-paidassa

Mielenkiintoisen lisän otteluun tuo myös Aleksi Rutasen debyytti TUTO-paidassa. Lehkonen on innoissaan saadessaan 1994-syntyneen pelaajan joukkoihinsa.

– Rutanen on hyvä pelimies.  Aleksi on jäänyt juniorijoukkueissaan vähän Juuso Ikosen ja Miro Aaltosen varjoon, mutta pystynyt silti tekemään komeita pistemääriä. Todella tunnollinen kahden suunnan hyökkääjä on kyseessä. Rutanen tarvitsee täksi kaudeksi paikan, joka tuntuu kodilta ja jossa pystyy ottamaan askeleen miesten sarjoihin. Rutasen selkeät tavoitteet täksi kaudeksi on ottaa ensiksi vakituinen pelipaikka meiltä ja toiseksi päästä U20-kisoihin jouluna. Se vaatii Aleksilta laadukasta kautta, Lehkonen kertoo uudesta suojatistaan.

 

Alkukauden tehoketju hajoaa huomenna

Alkukauden harjoitusotteluissa kovaa jälkeä tehnyt kolmikko Anrei Hakulinen – Tuukka Pulliainen – Aki Keinänen hajoaa huomiseen otteluun. Pikkuvaiva pitää Pulliaisen sivussa huomisesta pelistä.

– Ollaan menty todella kovaa harjoituksissa ja Pulliainen on sivussa varotoimenpiteenä. Hakulinen ottaa sentterin tontin ja Rutanen tulee tähän ketjuun laidalle, Lehkonen valottaa huomista kokoonpanoa.

 

TUTO Hockey vs. VMF Pietari

Marli Areenalla perjantaina 23.8.2013 klo 18.30

 

 

Jaa eteenpäin:

Naapurin Maalaiskana Oy ja TUTO ovat tehneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2023-2024. Kauden aikana katsomme jatkoa myös seuraaville...

Lue lisää

Uusi Mestis-kausi ja ensimmäinen runkosarjaottelu lähestyy nopeasti! Olemme ymmärrettävästi saaneet paljon kyselyitä kausikorteista, jotka on tilattu...

Lue lisää

Nykyisen työntekijän siirtyessä urallaan eteenpäin, TUTO Hockey hakee organisaatioonsaPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ TUTO Hockey pelaa kaupungin värikkäintä lätkää Kupittaalla...

Lue lisää