Ennakko: Vankkuri jatkaa kulkuaan – tänään vuorossa Savonlinna

Ennakko: Vankkuri jatkaa kulkuaan – tänään vuorossa Savonlinna

SaPKo: 14gp, 14pts, 26-39, streak: 0 voittoa
TUTO:   15gp, 34pts, 55-40, streak: 8 voittoa

 

TUTOn roadtrip jatkuu tänään ottelulla SaPKoa vastaan. SaPKo huilasi eilen TUTOn pelatessa Jukureita vastaan Kalevankankaalla. TUTO voitti eilisen kamppailun lukemin 2-3 ja pidensi voittoputkensa nyt kahdeksan ottelun mittaiseksi.

TUTO lähtee lauantain otteluun hienoisena ennakkosuosikkina. Sarjakärjen etua lähtökohtaisesti verottavat perättäiset pelipäivät ja parin avainpelaajan loukkaantumiset. SaPKo majailee sarjassa ennen tämän illan kamppailua toiseksi viimeisenä. Pisteitä SaPKo on kerännyt tasan yhden per pelattu ottelu. SaPKo tulee otteluun tappio niskassaan, kun joukkue hävisi viimeisen ottelunsa K-Vantaalle lukemin 3-2.

TUTO on tehnyt maaleja tämän kauden runkosarjassa vähän yli puolet SaPKoa enemmän (55 vs. 26). TUTOn maalivahti Tommi Virtanen loukkaantui eilisessä pelissä ja Kimmo Meriläinen luisteli maaliin toisen erän alussa. Meriläinen pelasi erinomaisen ottelun, josta esimerkiksi kapteeni Antti Virtanen kiitteli nuorta veskaria.

”Melkoista vuoristorataa oli peli. ”Kibi” pelasi loistavan pelin ja piti meitä pystyssä vaikeilla hetkillä”, kertoi Virtanen eilen Mikkelissä.

Kiinnitä katseesi

Oskari Hämäläinen: Parantanut otteitaan ottelu ottelulta. Eilen Hämäläinen saalisti tehot 1+1.

Kimmo Meriläinen: Pelannut nyt kahdessa perättäisessä ottelussa erittäin hyvällä tasolla. Torjuminen tällä hetkellä rauhallista ja varmaa. Eilisen jälkeen Meriläisen torjuntaprosentti on 90,51.

Oskar Essén: SaPKon monivuotinen luottomies on nakuttanut toistaiseksi vain yhden tehopisteen. Mikäli SaPKo haluaa alkaa napsia voittoja, on Essénin aloitettava maalinteko.

TUTOn pelaaminen vieraskaukalossa: TUTO on alkukaudesta pelannut äärimmäisen järkevästi vieraskaukalossa. Joukkue pelaa erittäin kurinalaisesti johtoasemassa ja tekee paikoistaan riittävästi maaleja. Maalijuhlia tuskin tänäänkään tullaan näkemään.

TUTOn laaja rosteri: Vaikka muutama tärkeä mies on sivussa, löytyy turkulaisilla jokaiselle paikalle pätevä peluri. TUTOn rosteri on tällä hetkellä todella laadukas.

 

Ottelu alkaa Talvisalossa klo 17.00. Peli on katsottavissa suorana MestisTV:ssä. Lisäksi liveraportointia TUTOn FB:ssä ja Twitterissä. Otteluraportti luettavissa illan aikana osoitteessa www.tutohockey.fi

 

Tilastot: mestis.fi

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää