ENNAKKO: Uivatko lohet TUTOn verkkoihin?

TUTO Hockey – K-Vantaa
Pe 28.2.2014 klo 18.30
Marli Areena

Perjantaina nähdään TUTOn runkosarjapelien osalta toiseksi viimeinen kotinäytös. Vastustajaksi saapuu lohipaitainen K-Vantaa, joka saattaa olla myös ensimmäisellä pudotuspelikierroksella vastassa.

”En usko, että kovin moni joukkue kestää meitä pitkissä sarjoissa. Aika vähän mulla on kavereita oman joukkueen ulkopuolelta, mutta katsotaan moikkaako joku vastustaja vielä kesällä”, Niko Palonen maiskutteli tulevaa kevättä.

Päävalmentaja Ismo Lehkonen kertasi Pre Game Press Caféssa lyhyesti pari edellistä koitosta ja totesi toisen näistä väännöistä muistuttaneen hyvin paljon pudotuspelilätkää.

”Sportia vastaan siellä oli erilaisia jännitteitä hyvinkin monella tasolla havaittavissa ja selkeitä ”taistelupareja” syntyi”, Ika kertasi.

Jortikka tekee paluun

Runkosarjan lopulla mukaan saadaan myös pitkään loukkaantumisen takia sivussa ollut Mikko Jortikka. Miehen pelaaminen perjantain ottelussa on vielä epävarmaa, mutta viimeistään ensi viikolla mies nähdään taas tositoimissa. Nopea toipuminen on yllättänyt kaikki.

”Aluksi elettiin siinä tiedossa, että takareisi olisi kunnossa joskus kesällä. Takareisilihas repesi kokonaan irti luusta, mutta nyt se on jo täysin normaali”, Jortikka kertoi poissaolostaan.

”Kyllähän se pelkkä salilla käyminen ja kuntouttaminen on ollut aika raskasta. Toisaalta viime aikoina joukkue on puolustanut niin pirun hyvin, että se varmasti helpottaa myös minun paluutani tositoimiin”, ”Löke” lisäsi.

”Tässä sarjassa on joka pelissä panoksia”

Maalissa perjantaina torjuntavuoron saa Kimmo Meriläinen. Sairaslistalla ovat Nico Manelius ja Antti Pusa.

Päävalmentaja Ismo Lehkonen esitti pressitilaisuudessa avoimen toiveen koko Mestistä seuraavalle kiekkoväelle. Mikäli huhut kabinettipäätöksistä pitävät paikkaansa, Lehkonen kehottaa ihmisiä äänestämään jaloillaan.

”Täyttäkää hallit Mestis-paikkakunnilla. Tässä sarjassa on oikeasti joka pelissä isoja panoksia”, Ika päätti.

Ennakkolipulla hallille edullisemmin

Perjantain otteluun voit ostaa edullisemman ennakkolipun TÄSTÄ.

Pudotuspelien kausikortit ovat myös tulleet myyntiin ja ne voit hankkia TÄÄLTÄ.

Ottelun näet normaalisti Elisa Viihteen Mestis-osiosta, mikäli et hallille pääse. TUTOn sosiaalisen median kanavat raportoivat molemmista otteluista totuttuun tapaan. Liveraportointia luvassa Twitterissä ja erätaukoraportit Facebookissa.

 

Ismo Lehkosen vitsit saivat Niko Palosen ja Mikko Jortikan nauramaan.

Jaa eteenpäin:

Toimitusjohtajamme Kimmo Hollmèn jakaa tilattuja kausikortteja jo tulevana torstaina 5.10. jäähallin Legenda-klubilla kello 12:00-16:00 välillä. Kausikortteja...

Lue lisää

PÄÄSYLIPPUJA VAPAUTETTU RAJATTU ERÄ 2.10. !  Kuva: Tiia Mahkonen

Lue lisää

TUTO ja Jesse Helander ovat sopineet pelaajan siirtymisestä loppukauden ajaksi ulkomaille, nimittäin RedBull Hockey Juniorsin riveihin...

Lue lisää