Ennakko: TUTOlle vieraita Lempäälästä

TUTO Hockey – LeKi 25.9.2013

Keskiviikon ottelussa TUTO kohtaa LeKin Turussa. Kupittaalle saapuva LeKi on sarjassa kolmantena ja TUTO puolestaan toisena, joten lähtökohdat otteluun ovat tasaiset.

Keskiviikon otteluun lähdetään tasaisista lähtökohdista. Neljän pelatun kierroksen jälkeen TUTOlla on koossa kymmenen pistettä ja LeKillä yhdeksän. Joukkueiden maalisuhde on lähes identtinen (15-10, 16-10), joten helppoja pisteitä TUTOlle ei ole luvassa. LeKi on vahvistunut viime kaudesta reilusti, lähinnä Tapparasta siirtyneiden Niclas Luceniuksen, Sami Venäläisen ja Jussi Makkosen ansiosta.

Molemmille joukkueille vierasvoitot viime lauantaina

Molemmat joukkueet tulevat otteluun vierasvoitto alla. TUTO voitti Keravalla HCK:n lukemin 2-5 ja LeKi puolestaan voitti viime minuuteilla KooKoon Kouvolassa lukemin 3-4. TUTOn voitossa näkyvimpiin pelaajiin lukeutui maalivahti Kimmo Meriläinen, joka pelasi loistavan ottelun. Myös Antti Virtanen ja Anrei Hakulinen olivat tehokkaalla pelipäällä. Molemmat pelurit summasivat itselleen 3 tehopistettä.

LeKin maalilla on kahdessa ottelussa torjunut Tapparan unkarilaisvahti  Zoltan Hetenyi. Tomas Kral on pelannut myöskin hyvin, silloin kun on maaliin päässyt. Viime kaudella Sportissa pelanut Jarno Laitinen ei ole vielä maaliin päässyt.

Molemmilla joukkueilla kuumia pelaajia riveissään

LeKin Niclas Lucenius on pelannut ensimmäiset 4 ottelua yli kahden pisteen keskiarvolla ottelua kohden. Luceniuksella on kasassa nyt 9 pistettä. TUTOn puolelta Antti Virtanen esitti viime ottelussa loistavia otteita. Anton Kokkonen osui Virtasen syötöstä lauantaina, joten Kokkosella on nyt kasassa 2 maalia. Mieheltä on edelleen lupa odottaa lisää maaleja.

”Me pelataan yksi ottelu kerrallaan”

Ismo Lehkonen otti kantaa tiistain tiedotustilaisuudessa kovaan kolmen pelin viikkoon.

– Kova viikko on tulossa, mutta me pelataan yksi ottelu kerrallaan. Nyt keskittyminen on huomisessa matsissa ja se hoidetaan alta pois ensimmäisenä, Lehkonen sanailee.

Lehkonen avasi tiedotustilaisuudessa myös paljon kysymyksiä herättänyttä joukkueen sairaslistaa.

– Flunssa-aalto kiertää edelleen joukkueen sisällä ja tauti tuntuu hyppivän äijästä toiseen. Huomenna aamulla selviää, ketkä kaikki saadaan pelaamaan, Lehkonen avaa joukkueen terveystilaa.

Keskiviikon matsiin ennakkolipun hinnalla

Liput keskiviikon otteluun saa myös ovelta edullisin ennakkolippuhinnoin. Lippujen hinnat keskiviikon matsissa ovat seuraavat:

Aikuisten lippu 12 €, 
erikoislippu 8 €
 ja nuorten lippu 5 €. 

TUTO Hockey – LeKi
25.9.2013 klo 18.30
Marli Areenalla

Henri Ruotsalainen, Ika Lehkonen ja Kimmo Meriläinen tiistain tiedotustilaisuudessa.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää