Ennakko: TUTOlla hakusessa kauden ensimmäinen vierasvoitto

Ennakko: HCK – TUTO Hockey

20.9.2013 klo 18.30

Viikon toisessa ottelussaan TUTO kohtaa vieraskaukalossa HCK:n. Rajusti vahvistunut HCK on tällä kaudella materiaaliltaan sarjan kärkipään joukkueita, joten Keravalta pisteiden hakeminen ei tule olemaan yhdellekään joukkueelle helppoa.

TUTO lähtee perjantain otteluun hyvistä asemista, sillä keskiviikon kotipelissä kaatui Kiekko-Vantaa lukemin 3-2. Keskiviikon näkyvimpiin TUTO-pelaajiin kuului kaksi maalia Vantaan verkkoon iskenyt laituri Aleksi Rutanen. Myös Kimmo Meriläinen pelasi loistavan ottelun TUTO-maalilla. Keskiviikon ottelu oli Meriläiselle kauden ensimmäinen peli Mestiksessä. HCK puolestaan tulee otteluun tappion marinoimana, sillä keskiviikon kierroksella Peliitat oli keravalaisjoukkuetta parempi ja otti kolme pistettä.

Päävalmentajan keskittyminen kauden ensimmäisessä vierasvoitossa

Päävalmentaja Ismo Lehkonen odottaa perjantain pelistä joukkueelleen ensimmäistä vierasvoittoa.

– Tämä peli tulee olemaan meille loistava haaste. Peliitoilta kaivettiin yksi vieraspiste ja nyt on tavoitteena ryöstää hyvätasoiselta joukkueelta täysi pistepotti, Lehkonen kiteyttää perjantain agendan.

Kiinnitä katseesi näihin pelaajiin

Aleksi Rutanen iski kaksi verkkoa keskiviikon ottelussa ensimmäisen kymmenen minuutin aikana. Miehen viimeistely on tällä kaudella ollut erittäin tehokasta. Tarjoilu tulee Rutasella olemaan kunnossa myös perjantaina, joten vikkeläjalkaiselta laiturilta on lupa odottaa tehoja myös jatkossa.

HCK:n pelaajista kovaa jälkeä on tehnyt Vesa Kulmala. Kulmala, 27, on pelannut kauden kolme ensimmäistä ottelua tehoin 0+3. Kiekollisena puolustajana meritoitunut Kulmala on erittäin vaarallinen viivapelaaja HCK:n ylivoimassa.

Maalivahtipeluutus ottelussa on täysin auki. Todennäköisin vaihtoehto HCK:n aloittavaksi maalivahdiksi on Jaakko Suomalainen. Loistavasti Kupittaalla harjoitusottelussa pelanneella Aleksis Ahlqvistilla on riesanaan pikkuvaivaa ja Ville Husso pelaa tänään Liigaa HIFK:n maalilla.

Ottelu on katsottavissa MestisTV:ssä. Live-raportointia voit seurata Twitterissä tilillä @TUTOhockey sekä TUTOn Facebook-sivulla.

TUTOn seuraava kotiottelu pelataan Kupittaalla 25.9. klo 18.30. Silloin TUTOn vastustajaksi asettuu LeKi.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää