ENNAKKO: TUTO päättää vieraskiertueensa Kouvolaan

KooKoo – TUTO Hockey

Ke 22.1.2014 klo 18.30 

Kouvola

TUTO pelaa keskiviikkona kolmannen perättäisen vierasottelunsa, kun joukkue kohtaa Kouvolassa KooKoon. Turkulaisjoukkueen road trip alkoi viime viikonloppuna ylävireisesti, kun joukkue haki voitot Savonlinnasta ja Mikkelistä. KooKoo on sarjan toiseksi paras kotijoukkue, joten helpolla TUTO ei illan kohtaamisesta tule pisteitä saamaan.

TUTOn puolustuspelaaminen oli viikonlopun otteluissa loistavalla tasolla. TUTOn verkkoon tehtiin kahdessa ottelussa yhteensä vain kaksi maalia ja joukkueen pistepussi lihoi viikonloppuna viiden pisteen verran.

TUTO on tällä hetkellä Mestiksen kolmanneksi paras vierasjoukkue. Turkulaisnippu on voittanut 22 vierasottelustaan 11. TUTO nousi viikonlopun voitoillaan HCK:n ohi takaisin sarjan kakkossijalle. TUTOn piste-ero sarjaa johtavaan Sportiin on 12 pistettä, kun Sport on pelannut yhden ottelun enemmän.

KooKoo on voittanut seitsemästä viimeisestä kotiottelustaan kuusi. TUTO on käväissyt Kouvolassa tällä kaudella kertaalleen ja hävisi ottelun silloin lukemin 5-2. Joukkueet ovat kohdanneet myös kerran Turussa ja silloin TUTO oli parempi maalein 4-1.

TUTOn ylivoima oli viikonloppuna erittäin heikkoa

TUTO pääsi viikonlopun kahdessa ottelussaan kokeilemaan ylivoimaansa yhteensä 11 kertaa. Ylivoimapelaaminen oli äärimmäisen haastavaa, eikä joukkue onnistunut tekemään ainoatakaan maalia ylivoimalla.

SaPKo-pelissä ylivoima vielä pyöri näennäisen hyvin, mutta Jukureita vastaan joukkueella oli vaikeuksia päästä edes hyökkäysalueelle ylivoimiensa aikana. Jukureita vastaan tuloksettomia ylivoimakertoja tuli kahdeksan. Ylivoimapelin vaikeutta selittää osaltaan se fakta, että joukkueelta on sivussa monia normaalisti ylivoimaa pelaavia pelureita. TUTO tulee saamaan keskiviikon otteluun apua sairastuvan puolelta.

Katso ottelun kokoonpano TÄSTÄ.

Seuraa näitä pelaajia

Miika Franssila oli lauantain ottelussa yksi TUTOn parhaista pelaajista. Karheasti omalla alueella pelaava pakki piti Jukurien kärkimiehet poissa pahanteosta vaihto toisensa jälkeen. HPK-kasvatti teki myös ottelun tasoitusmaalin aivan kolmannen erän lopulla.

Andreas Bernard pelaa tänään toisen ottelunsa KooKoon maalilla. Viime kaudella italialainen veräjänvartija torjui Mestis-mestaruuden Jukureille. Täksi kaudeksi SaiPaan siirtynyt maalivahti on jäänyt statistin rooliin, kun Jussi Markkanen on kantanut pääosin torjuntavastuun. Bernard pelasi ensimmäisessä KooKoo-ottelussaan nollapelin.

Ottelu seurattavissa tutuilla kanavilla


Ottelun voit katsoa livenä jälleen Elisa Viihteestä. TUTOn Twitteriin paukutetaan liveseurantaa ja erätaukoraportit tulevat luettaviksi TUTOn Fb-sivuille. Otteluraportti luettavissa ottelun jälkeen nettisivuillamme. Kiekko tippuu Kouvolassa  klo 18.30.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää