ENNAKKO: TUTO matkaa tänään legendaariseen Hakametsään

TUTO ja LeKi ottavat toisistaan mittaa tänään Hakametsän jäähallissa. TUTO Rebels-kannattajaryhmä järjesti Turusta otteluun bussikyydityksen, joten tunnelma tulee varmasti olemaan Tampereella kohdallaan. 

 

LeKi-TUTO 29.12.2013

TUTO 2. 33gp, 65pts, (110-89)
LeKi   9. 34gp, 43pts, (106-122)

 

TUTO ja LeKi kohtaavat tänään neljännen kerran tämän kauden aikana. LeKi voitti ensimmäisen kohtaamisen Kupittaalla Niclas Luceniuksen johdolla, mutta sen jälkeen TUTO on ollut parempi kolme kertaa putkeen.

 

LeKi oli eilen Keravalla kovassa kyydissä. Kotijoukkue HCK voitti ottelun lopulta 8-3 ja LeKin tappioputki on nyt kolmen ottelun mittainen. Jarno Laitinen pelasi LeKin maalilla koko ottelun ja summasi itselleen 34 torjuntaa. Laitinen jatkaa LeKin maalilla myös tänään, joten Karri Rämön nuorempi veli, Lauri Rämö, ei saa torjuntavastuuta tänäänkään.

TUTO pelasi eilen erinomaisen ottelun kotiluolassaan Sportia vastaan. Ottelu pysyi alkuun tasaisena, mutta Antti Virtasen ja Kimmo Meriläisen huippuotteet toivat TUTOlle 4-1 voiton. Sport tuli otteluun pitkässä voittoputkessa, sillä joukkue oli hävinnyt ottelun viimeksi marraskuun lopulla. TUTO on ollut sarjaa johtavalle Sportille muutenkin tällä kaudella hankala vastustaja.
TUTO kärsii poissaoloista edelleen, mutta joukkueella on jälleen jalkeilla kilpailukykyinen joukkue sunnuntain otteluun.


Kiinnitä katseesi

Miika Franssila pelasi eilen ensimmäisen ottelunsa TUTO-paidassa ja ottelu meni nuoren puolustajan osalta erinomaisesti. Vuonna 1993 syntynyt Franssila on pelannut koko uransa HPK:n paidassa ja mies oli pelin jälkeen innoissaan lainapestistään Mestikseen.

Tämä oli ensimmäinen pelini ikinä muualla kuin HPK:ssa. Tuntui erittäin hienolta pelata Marli Areenalla ja Mestiksessä ylipäätään. Oma suoritukseni oli mielestäni ihan ok.”, vähätteli erinomaisen ottelun pelannut puolustaja.

Jarno Laitinen on LeKin maalilla suuri kysymysmerkki. Miehellä on menossa erittäin vaikea kausi, mutta mikäli palaa jossain kohdassa kautta omalle tasolleen, kuuluu sarjan kärkiveskareihin. Eilinen matsi varmasti painaa edelleen. Henkisesti ja fyysisesti.


TUTO lähtee otteluun seuraavalla kokoonpanolla

Hakulinen-Vainiola-Virtanen
Rautajoki-Koski-Palonen
Rutanen-Kokkonen-Pusa
Ruotsalainen-Salmivirta-Atte Sillanpää

Vidgren-Manelius
Viirlas-Hämäläinen
Franssila-Heinimäki

Meriläinen(AM)
Hiukka


Ottelu seurattavissa tutuilla kanavilla

Ottelun voit katsoa livenä jälleen Elisa Viihteestä. http://online.elisaviihde.fi/mestis/
LeKi lupaa tuotannon olevan laadukas ja ottelussa on mukana selostus ja hidastukset. TUTOn Twitteriin paukutetaan jälleen liveseurantaa ja erätaukoraportit tulevat TUTOn FB-sivuille. Otteluraportti luettavissa ottelun jälkeen nettisivuillamme.

 

 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää