Ennakko: TUTO matkaa keskiviikkona LeKin vieraaksi

Turkulainen sarjakärki kohtaa viikon ensimmäisessä ottelussaan LeKin vieraskaukalossa. Joukkueen terveystila on tällä hetkellä erittäin hyvä ja heikentyneen LeKin kaatoon lähdetäänkin käytännössä parhaalla mahdollisella kokoonpanolla.

LeKi on paperilla heikentynyt viime kohtaamisesta, sillä joukkue menetti Niclas Luceniuksen, Jussi Makkosen ja Jussi Halmeen Liigaan. Missään nimessä huono joukkue sieltä ei kuitenkaan vastaan ole tulossa, sillä LeKillä on Liiga-lainoja taas reilusti riveissään. Liiga-pelureista mukana tänään ovat esimerkiksi Zoltan Hetenyi, Toni Kallela, Roni Viirlas ja TUTOssakin käväissyt Eetu Koski.

TUTOn kokoonpanossa ei juurikaan muutoksia viime ottelusta nähdä. Mikko Jortikka pelaa tänään kauden ensimmäisen ottelunsa Oskari Hämäläisen pakkiparina. Tommi Virtanen jatkaa TUTOn maalissa kahden loistavan ottelun jälkeen.

”Toivon aina, että LeKi saisi mahdollisimman laadukkaan nipun koottua”

Ismo Lehkonen kertoi tuntemuksiaan tulevasta kamppailusta aamulla Kupittaalla.

”Toivon aina, että LeKi saisi mahdollisimman laadukkaan nipun koottua. Mitä kovempi ja laadukkaampi porukka sieltä tulee vastaan, sitä parempi se on meille. Silloin päästään mittauttamaan meidän tasomme kaikkein parhaiten”, kertoo Lehkonen.

Kiinnitä katseesi näihin pelaajiin

TUTO

Tommi Virtanen: ”Betoni” on äitynyt sairastelunsa jälkeen erinomaiseen torjuntavireeseen. Kahdessa viime ottelussa Virtaselle on tehty vain kaksi maalia yhteensä.

Mikko Jortikka: ”Löke” pelaa tänään kauden ensimmäisen Mestis-ottelunsa. Mies pelasi kesän Australian pääsarjaa, joten pelikunnon pitäisi olla kondiksessa. Mikko on päässyt nyt harjoittelemaan hyvin.

LeKi

Toni Kallela: Kallela on pelannut Tapparan riveissä erinomaisesti. Kallela on iskenyt Liigassa kolmeen otteluun kaksi maalia. Kallela sairastui viikonloppuna, joten hän hakee tänään pelituntuman takaisin Mestiksestä.

Zoltan Hetenyi: Unkarilaisvahti oli eilen Tapparan mukana Lahdessa, mutta Juha Metsola kantoi torjuntavastuun. Mestiksessä tällä kaudella Hetenyi on pelannut torjuntaprosentilla 92,01. Mestikseen erittäin laadukas kassari.

Live-seurantaa matsista luvassa TUTOn Twitterissä. Erätaukoraportit tulevat tänään TUTOn FB-sivuille videomuodossa. Koko matsi katsottavissa myös MestisTV:llä.

Jaa eteenpäin:

TUTO Hockey ja Niklas Grönlund ovat yhteisymmärryksessä purkaneet kautta 2023-2024 koskevan pelaajasopimuksen. Uusi seura tiedottaa asiasta...

Lue lisää

Mestis-seurojen tiedote Mestis-seurojen puheenjohtajat järjestivät torstaina 30.11. yhteisen tapaamisen, jossa aiheena oli Mestiksen rooli tulevassa suomalaisen...

Lue lisää

TUTOn Liiga-lisenssihakemus on edelleen voimassa TUTO Hockey on tänään, tiistaina 28.11., saanut Liigan lisenssikomitean puheenjohtajalta tiedon,...

Lue lisää