ENNAKKO: TUTO lähtee hakemaan parannusta synkkään tilastoon

JYP-Akatemia-TUTO 7.12.2013 klo. 17.00

TUTO 1. 28gp, 55pts, (94-74)
JYP-Akatemia 12. 26gp, 25pts, (58-83)


TUTO on pelannut kuluvalla kaudella viisi ottelua lauantaisin ja hävinnyt niistä jokaisen. Loukkaantumisten runnoma turkulaisryhmä hakee synkkään tilastoonsa parannusta huomenna Jyväskylästä.

JYP-Akatemia pelasi itsenäisyyspäivänä Savonlinnassa SaPKo:a vastaan pitkän kaavan mukaan. Akatemia voitti maalirikkaan ottelun vasta rankkareilla lukemin 4-5. Ottelussa kukaan Akatemian pelureista ei rohmunnut suuria pistemääriä, vaan pisteet jakautuivat tasaisesti ketjujen välillä. Tämä lupaa tällä kaudella rajusti kyykänneelle jyväskyläläisjoukkueelle hyvää tuleviin peleihin.

JYP-Akatemia on tällä hetkellä sarjassa viimeisenä ja joukkue on onnistunut hankkimaan alle pisteen pelattua ottelua kohden. Viimeisessä keskinäisessä ottelussa JYP-Akatemia oli kuitenkin unista TUTOa parempi ja iski voitto-ottelussa jopa kaksi maalia alivoimalla.

Huomenna lähdetään siellä pelaamaan heti ottelun alusta lähtien. Viimeksi oltiin ”bussijaloilla” liikkeellä Jyväskylässä ja se kostautui.”, kertoi Juha-Matti Rautajoki perjantai-illalla.

 

Influenssa-aalto ryöpyttelee TUTOa – Jukurit kaatui silti

TUTO pelasi perjantai-iltana voitollisen ottelun kotihallissaan Marli Areenalla Jukureita vastaan. TUTO puolusti perjantaina erinomaisesti viisikkoina ja voitti ottelun 2-1. Perjantain ottelussa sivussa olivat joukkueen kolme kärkisentteriä, kun Tuukka Pulliainen, Ville-Vesa Vainiola ja Anton Kokkonen potivat flunssaansa.

TUTO-valmentaja Ismo Lehkonen oli luonnollisesti ylpeä vajaamiehisestä joukkueestaan perjantain pelin jälkeen.

Kyllä tämä on uskomattoman sitkeä joukkue. Olen tosi ylpeä noista jätkistä. Loistavaa viihdettä pojat tarjoaa tälle kaupungille joka ilta.”, Avasi Lehkonen tuoreeltaan ottelun jälkeen.

 

Seuraa näitä pelaajia

Niko Palonen pelasi perjantaina erinomaisen ottelun. Mies teki erittäin tärkeää työtä hiillostaessaan mikkeliläisten kärkipelaajia. Palonen niittasi myös ottelussa erittäin kauniin maalin.

Aleksi Rutanen on kuulunut syksyn aikana alle 20-vuotiaiden maajoukkueryhmään ja antaa varmasti kaikkensa seuraavissa otteluissa, jotta valinta varsinaiseen MM-kisaryhmään toteutuisi. Rutanen on haastanut 1-1 tilanteissa viime aikoina vastustajan puolustajia erinomaisella menestyksellä. 


Ottelua voit seurata jälleen tutuilla kanavilla

Ottelu on nähtävissä livenä Elisa Viihteessä.

http://online.elisaviihde.fi/mestis/

 

TUTOn sosiaalinen media välittää tapahtumat ottelusta totuttuun tapaan. Yksityskohtainen liveseuranta luettavissa osoitteessa: https://twitter.com/TUTOHockey

Kiekko tippuu keskelle kello 17.00 ja joukkueen ainoa tavoite on päätää kuluva viikko kolmanteen voittoon.

 

 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää