Ennakko: TUTO kohtaa tänään kovavireisen Kiekko-Vantaan

Kiekko-Vantaa on ollut viime aikoina kovassa iskussa. Joukkueelle on kertynyt viidestä viime ottelusta 4 voittoa ja näin joukkue onkin noussut sarjassa kolmanneksi. Sport johtaa sarjaa maalieron turvin ja TUTO on Sportin kanssa tasapisteissä.

Vantaalla pelataan tänään lähtökohdiltaan tasainen ottelu, jossa todennäköisesti nähdään myös melko paljon maaleja. Molemmat joukkueet ovat tehneet paljon maaleja alkukauden aikana. TUTO on onnistunut heiluttamaan verkkoa 31 kertaa ja K-Vantaa 29 kertaa. TUTOn ja Kiekko-Vantaan ero sarjataulukossa on vain kolme pistettä, joten kyseessä on erittäin tärkeä ottelu molemmille joukkueille, vaikka eletäänkin vielä alkukautta. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen Turussa päättyi TUTOn 3-2 voittoon. 

Kiinnitä katseesi näihin pelaajiin

TUTO

Anrei Hakulinen: Miehen lento alkukaudella on ollut huimaavaa. Jalka on liikkunut erittäin kepeästi ja vastustajilla on ollut välillä suuria vaikeuksia saada nuorta Hakulista pidettyä pois pahanteosta. Hakulisella on kasassa tehot 3+7=10.

Tuukka Pulliainen: Pulliainen on iskenyt alkukauteen fantastiset 8 maalia. Kova maalimäärä on yllättänyt jopa miehen itsensä.

”Nyt vain tuntuu että kaikki menee sisään. Luonnollisempaa mulle olisi, jos olisi vaikka 8 syöttöä kasassa. Hyvä kuitenkin näin”, Pulliainen sanaili viime ottelun jälkeen.

K-Vantaa

Vantaalla on riveissään kolme yhdeksän pisteen pelaajaa. Artem Iossafov, Henrik Koivisto ja Aleksi Rekonen ovat jokainen summanneet tehot 5+4=9.

Perjantaina jatketaan kotiottelulla

Perjantaina vastaan asettuu hyvin levännyt KooKoo. Kouvolalaisille perjantain kamppailu on viikon ensimmäinen ottelu. Kookoo on ennen tämän illan kierrosta sarjassa kuudentena. Viikonloppuihin sijoittuneet KooKoo-ottelut ovat olleet perinteisesti tapahtumarikkaita, joten tervetuloa hallille nauttimaan hyvästä tunnelmasta. 

Tämän Illan ottelua voit seurata  tuttuun tapaan MestisTV:stä. Liveraportointia luvassa Twitterissä tilillä @TUTOHockey ja eräkohtaiset raportit TUTOn FB-sivuilta. Ottelun jälkeen raportti luettavissa päävalmentajan kommenteilla osoitteessa www.tutohockey.fi.

Tilastot: Mestis.fi

Jaa eteenpäin:

Naapurin Maalaiskana Oy ja TUTO ovat tehneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2023-2024. Kauden aikana katsomme jatkoa myös seuraaville...

Lue lisää

Uusi Mestis-kausi ja ensimmäinen runkosarjaottelu lähestyy nopeasti! Olemme ymmärrettävästi saaneet paljon kyselyitä kausikorteista, jotka on tilattu...

Lue lisää

Nykyisen työntekijän siirtyessä urallaan eteenpäin, TUTO Hockey hakee organisaatioonsaPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ TUTO Hockey pelaa kaupungin värikkäintä lätkää Kupittaalla...

Lue lisää