Ennakko: TUTO kohtaa perjantaina Jukurit vieraskaukalossa

Ennakko: Jukurit-TUTO

Jukurit: 5. 14gp, 23pts, maalisuhde 45-40
TUTO: 1. 14gp, 31pts, maalisuhde 52-38

Sarjakärjessä kuuden pisteen erolla seuraavaan majaileva TUTO Hockey suuntaa tänään Mikkeliin Jukureiden vieraaksi. TUTO on tällä hetkellä seitsemän ottelun voittoputkessa ja hallitseva mestari, Jukurit, on tässä putkessa jo kertaalleen kaadettu. Mikkeliläisryhmä on kuitenkin kotonaan erittäin vaikea lyötävä, joten voittoputken jatkuminen vaatii onnistumisia joka osa-alueella.

Illan ottelu on joukkueiden toinen kohtaaminen tämän kauden runkosarjassa. Ensimmäinen ottelu pelattiin Marli Areenalla 2.10.2013 ja silloin TUTO oli parempi poikkeuksellisen pitkän rangaistulaukauskisan jälkeen maalein 4-3. Tämän kauden voitto/tappio-sarake näyttää TUTOn kohdalla lukemaa 11-3. Jukureilla samainen lukema on 7-7. Jukurit on tämän kauden aikana joutunut ratkomaan lisäpisteen kohtalon jatkoajan tai pilkkujen kautta jopa kuudessa ottelussa.

TUTOn rosteriin pieniä muutoksia
Tommi Virtanen palaa maalille perjantaina. Keskiviikon Peliitat-kamppailun pelasi Kimmo Meriläinen, joten ”Betoni” tulee otteluun hyvin levänneenä. Virtanen pelasi viimeksi viikko sitten. Juha-Matti Rautajoki ottaa tutun paikkansa Mikael Salmivirran ja Niko Palosen ketjussa. Oskari Hämäläinen tulee kolmanteen pakkipariin Mikko Jortikan tilalle.

Täydellinen kokoonpano luettavissa nettisivuillamme:
http://www.tutohockey.fi/fi/uutisarkisto/kokoonpano-illan-jukurit-otteluun

Kiinnitä katseesi

TUTO
Nico Maneliuksen ylivoimapelaaminen: Manelius tekee erittäin hyvää duunia ylivoimalla maalinedusmiehenä. Manelius on viimeistellyt tällä kaudella jo tehot 4+3.

Juha Virtanen: Pelaa joukkueelleen joka vaihdossa. Taklaa, repii, raastaa ja blokkaa vetoja. Kullanarvoinen pelaaja jengilleen.

Jukurit

Kotitaika: Jukurit on ottanut vähintään yhden pisteen jokaisesta pelaamastaan kotiottelusta. Joukkueella on kotipeleistä kasassa neljä suoraa voittoa ja kaksi JA-tappiota.

Toni Jalo: Parhaimmillaan rikkoo puolustuksia oivaltavilla syötöillään. Turhautuu kuitenkin helposti, mikäli mieheltä pelataan tila pois. Jalolla on kasassa 13 syöttöpinnaa.


Ottelun voit totuttuun tapaan katsoa suorana MestisTV:stä. Liveraportointia luvassa TUTOn Twitterissä ja Facebookissa. Peli alkaa klo 18.30.

 

Tilastot: Mestis.fi

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää