ENNAKKO: TUTO kohtaa keskiviikkona viime kevään puolivälierävastustajan

Vaikka joukkueet löytyvät sarjan vastakkaisista päistä, TUTO ja Peliitat ovat pelanneet viime aikoina tasaisia pelejä. Viime kauden puolivälierissä Peliitat laittoivat TUTOn kunnolla testiin ja tämän kauden runkosarjassa molemmat ottelut ovat ratkenneet vasta jatkoajalla.

Tammikuu on ollut Peliitoille synkkä. Joukkue on alkuvuoden kymmenestä ottelusta onnistunut voittamaan vain kaksi. Revanssiviikonloppuna joukkue kohtasi JYP-Akatemian ja heinolalaiset taipuivat molemmissa otteluissa samalla valuen Mestiksen jumbopaikalle.

TUTO tulee keskiviikon peliin viiden ottelun voittoputkessa. Joukkue on pelannut viime aikoina paljon otteluita vieraskaukaloissa. Vieraissa peli onkin nyt kulkenut, kun TUTO on voittanut neljä viimeistä reissupeliään. Revanssiviikonloppuna TUTO kohtasi LeKin. Kupittaalla pelatun ottelun TUTO voitti lukemin 4-2 ja lauantaina turkulaiset hakivat vierasvoiton peräti maalein 1-10.

TUTO ja Peliitat ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti. Molemmat ottelut ovat ratkenneet vasta jatkoajalla ja kumpikin on onnistunut voittamaan kertaallen.

Seuraa näitä pelaajia

Lauri Kärmeniemi palaa TUTOon ja debytoi keskiviikkona. Kärmeniemi pelasi alkukauden SaPKossa ja HPK:ssa. Rightin pakki tuo valmennukselle lisää vaihtoehtoja etenkin erikoistilannepelaamiseen.

Marco Tuokko palaa turkulaisten kokoonpanoon loukkaantumisen jälkeen ja ottaa kuumesairaan Aki Keinäsen paikan Tuukka Pulliaisen ja Anrei Hakulisen ketjusta.

Keskiviikkona TUTO-kortilla kaveri mukaan peliin veloituksetta

TUTO-kortin omistajat saavat tuoda kaverin mukanaan keskiviikon otteluun veloituksetta.

Ottelu alkaa Marli Areenalla kello 18.30. Liput voit hankkia kätevästi ennakkoon TÄSTÄ

Jaa eteenpäin:

Pudotuspelien irtoliput tulevat myyntiin perjantaina 8.3. kello 12.00. Liput matseihin myy Lippu.fi, ja poikkeuksellisesti kaikki liput...

Lue lisää

Mestarimaalivahti Petri Koivisto on poissa TUTO Hockeyn on tavoittanut suru- uutinen, seuran entinen maalivahti Petri Koivisto...

Lue lisää

TUTOn ja Ravintola Denniksen yhteistyö jatkuu myös kaudella 2024-2025! ”Olemme TUTOssa erittäin kiitollisia, että saamme jatkaa...

Lue lisää