Ennakko: TUTO kohtaa keskiviikkona hallitsevan mestarin

TUTO Hockey – Jukurit 2.10.2013 klo 18.30

Marli Areenalla pelataan keskiviikkona mielenkiintoinen kamppailu, kun TUTO kohtaa kotonaan viime kauden Mestis-mestarin. Otteluun lähdettäessä molemmilla joukkueilla on kasassa 13 pistettä. TUTO on pelannut yhden ottelun Jukureita enemmän. 

Yksi suuri teema ottelussa tulee olemaan TUTOn tehokkuus maalintekopaikoissa. Jukureille on tehty tämän kauden Mestiksessä vähiten maaleja ja joukkue tunnetusti puolustaa tiiviisti joukkueena, joten maalipaikoilla todennäköisesti ei päästä mässäilemään. Jukureiden maalivahdeista Tadeas Galansky on pelannut aavistuksen paremmin kauden alkupuolella kuin suurikokoinen Petteri Similä.

Jukureiden kolme viimeistä ottelua on päättynyt vasta voittolaukauskilpailuun. Viimeiset kaksi ottelua ovat olleet Jukureiden matseiksi poikkeuksellisen runsasmaalisia. Kahden viimeisen ottelun maalisuhde mikkeliläisillä on 10-10.

TUTO liikkeelle lähes parhaalla mahdollisella kokoonpanolla

TUTOn päävalmentaja Ismo Lehkonen oli mielissään saadessaan petipotilaita takaisin kokoonpanoon.

– Näyttäisi siltä, että saadaan ainakin Tuukka Pulliainen takaisin kokoonpanoon. Myös Ville-Vesa Vainiola on todella lähellä pelikuntoa, Lehkonen avaa kärkisenttereidensä tilannetta.

Ässistä lainasopimuksella TUTOon saapunut Patrik Parkkonen nähdään pelaavassa kokoonpanossa jo keskiviikkona.

– Parkkonen on meillä lähtökohtaisesti nyt marraskuun maajoukkuetaukoon asti. Nuorelle Parkkoselle on ensiarvoisen tärkeää saada nyt otteluita tasaisesti ja otan miehen avosylin vastaan, sanailee Lehkonen uudesta puolustajastaan.

– Tämän päivän harjoituksissa on missiona etsiä Parkkoselle pakkipari. Ykkös- ja kakkosparit tulevat pysymään ennallaan.

Kiinnitä katseesi näihin pelaajiin

Jukureiden paras pistemies on tällä hetkellä turkulainen Toni Jalo, jolla on kasassa tehot 1+7. TUTOn paras pistemies on Antti Virtanen, jolla on myöskin vyöllään kahdeksan pistettä. Aki Keinänen pelaa keskiviikkona uransa 400. Mestis-ottelun, joten maalipyssy tulee olemaan intoa täynnä kuin ilmapallo. 

Jukurit-ottelun lipulla pääset seuraamaan perjantaina pelattavaa JYP-Akatemia ottelua puoleen hintaan. Muistathan säästää ottelulippusi.

Aki Keinänen, Ismo Lehkonen ja Antti Virtanen ovat valmiina hallitsevan Mestis-mestarin kaatoon.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää