Ennakko: TUTO isännöi keskiviikkona lohipaitoja

TUTO kohtaa keskiviikkona 18.9. runkosarjan kolmannessa ottelussaan Kiekko-Vantaan. TUTO tulee otteluun tappio niskassaan, sillä perjantain vierasottelussa Heinolassa Peliitat oli parempi jatkoajalla lukemin 3-2. K-Vantaa voitti viimeisessä ottelussaan jopa hieman yllätyksellisesti HCK:n 4-1.

K-Vantaa tulee olemaan tällä kaudella mielenkiintoinen joukkue Mestiksessä. Pekka Kangasalustan luotsaamalla vantaalaisryhmällä on paljon nuoria Jokeri-pelaajia riveissään ja joukkue on ainakin paperilla valmis taistelemaan pisteistä joka ilta. Jokereiden ylijäämäpuolustaja Markus Nordlund pelaa todennäköisesti keskiviikkona Vantaan riveissä.

Vantaan aloittava maalivahti on suurella todennäköisyydellä Aaro Peltonen. TUTOn Tuukka Pulliainen palkitaan ennen ottelun alkua, sillä mies saa keskiviikkona 300 Mestis-ottelua täyteen. TUTOn maalilla Peliitat-ottelussa pelannut Miika Wiikman on kaksi ottelua pelikiellossa, joten Wiikmania ei kokoonpanossa nähdä.

Lehkonen laittaa Meriläisen maaliin

TUTOn päävalmentaja Ismo Lehkonen saa pelaajia käyttöönsä sairastuvalta keskiviikoksi.

– Saadaan Juha-Matti Rautajoki, Aki Keinänen ja Niko Palonen takaisin kokoonpanoon. Näiden äijien paluu helpottaa hommaa tosi paljon. Ville-Vesa Vainiola ja Tommi Virtanen ovat vielä sivussa. Heidän kuntoaan arvioidaan päivittäin. Nämä flunssasairaudet ovat petollisia, eikä haluta missään nimessä kundeille mitään jälkitauteja, Lehkonen avaa huomista.

Kimmo Meriläinen on meillä huomenna maalissa. Meriläinen pelasi viikonloppuna kaksi peliä A-nuorissa ja piti molemmissa nollat. Olen Kimmolle sanonut, että pitää olla valmis, kun paikka tulee. Se paikka tulee nyt ja Kimmo osoitti viime viikolla hienosti olevansa valmis.

Kiinnitä katseesi näihin pelaajiin

TUTOn Mikko Lehtonen on ollut alkukaudella loistava. ”Bobi” on päässyt nyt Lehkosen luotsaamassa TUTO-ryhmässä isoon rooliin ja on vastannut huutoon hyvin. Tuukka Pulliainen palkitaan ottelun alussa ja miehellä on varmasti menohaluja. Pulliainen on ollut alkukaudella erittäin tehokas. Kimmo Meriläinen pelaa kauden ensimmäisen pelinsä Mestiksessä.

K-Vantaalta ketju Markus Hännikäinen – Saku Salminen – Matti Lamberg on mielenkiintoinen nippu. Kaikki kolme pelaajaa ovat Jokereiden sopimuspelaajia ja pelaavat lainalla Vantaalla. Kaikki pelaajat olivat viime kaudella myös Suomen maajoukkueessa U20-kisoissa.

Otteluun ilmainen sisäänpääsy opiskelijakortilla

Keskiviikon kamppailuun pääsee sisään veloituksetta opiskelijakortilla. Lipun saa kaupungin puoleisen päädyn sisääntulosta voimassa olevaa korttia näyttämällä. Kaupungin päästä tulevat 100 ensimmäistä saavat itselleen haalarimerkin. Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta toimii illan otteluisäntänä.

 

TUTO Hockey – Kiekko-Vantaa

Keskiviikkona klo 18.30
Kupittaan Marli Areenalla

 

Niko Palonen, Ismo Lehkonen ja Nico Manelius ovat valmiita K-Vantaan kaatoon.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää