Ennakko: TUTO Hockey suosikkina Peliittojen kaatoon

TUTO Hockey – Peliitat ke 23.10.2013 klo 18.30 @ Marli Areena

Sarjakärjessä liitävä kotijoukkue lähtee keskiviikon kamppailuun ennakkosuosikkina. TUTO on tehnyt tämän kauden Mestiksessä eniten maaleja, kun taas Peliitat ovat päästäneet omiin eniten. TUTOn joukkue on tällä hetkellä pääosin terve, joten vierasjoukkue saa tehdä täyden päivätyön, mikäli pisteitä mukaansa halajavat.

TUTO on Peliittoja vahvempi tällä hetkellä lähes kaikissa tilastoissa. Piste-ero joukkueiden välillä on kasvanut suureksi. TUTOlla on kasassa 13 pelatun ottelun jälkeen 29 pistettä, kun vastaavat luvut ovat Peliitoilla 14 peliä ja 16 pistettä. Peliitat sijoittuvat 16 pisteellään sarjassa sijalle 10/12.

TUTO on voittanut kuusi viimeistä otteluaan, joista viimeisimmän vasta rankkareilla perjantaina. Silloin Hokki kaatui 5-4. Peliitat voittivat viimeisimmän ottelunsa lauantaina, kun JYP-Akatemia kaatui Heinolassa lukemin 4-0. Peliittojen maalivahtipeli ei ole ollut vime kauden tasolla. Antti Rautiola on pelannut viime aikoina hyvin, mutta Pelicans-laina Janne Juvonen ei ole ollut totutussa tikissä. Juvosen torjuntaprosentti on tällä hetkellä 87,10, joten se on Juvosen tasoiselle kassarille varmasti pettymys. Juvosen tämän hetken esityksillä U20-kisapaikka jäänee haaveeksi.

”Helpolla ei tulla pääsemään”

Valmentaja Ismo Lehkonen puhui tiistaisessa tiedotustilaisuudessa seuraavasti.

”Me hävisimme viimeksi Heinolassa jatkoajalla värikkäiden vaiheiden jälkeen, joten nyt on hyvä paikka saada revanssi. Siinä pelissä tapahtui niin paljon, että siitä olisi voinut kirjoittaa vaikka kirjan. Peliitat voitti juuri Jukurit 7-2, joten helpolla emme tule huomenna pääsemään”, Lehkonen sanailee.

”Sairastuvalla tilanne näyttää nyt vähän liiankin hyvältä. Pelaajia on rosterissa melko paljon, joten tässä on valmennukselle mietittävää, keitä pelaajia pelaavaan kokoonpanoon laitetaan”, ”Ika” kertoo.

Kiinnitä katseesi heihin

TUTO

Mikael Salmivirta: Salmivirran alivoimapelaaminen ja puolustuspelaaminen ovat erittäin hyvällä mallilla. Mies rauhoittaa hyvin ketjunsa pelaamista vaihdosta toiseen. Hyökkäyspäässä ketsuppipullo ei ole vielä kunnolla auennut.

Mikko Jortikka: Jortikka on pelannut nyt kaksi ottelua tällä kaudella ja molemmat erittäin hyvällä tasolla. Mies tuo kaivattua rauhallisuutta ja ”äijämäisyyttä” TUTO-puolustukseen.

Peliitat

Joonas Alanne: Peliittojen paras pistemies on täksi kaudeksi Hokista siirtynyt Joonas Alanne. Alanteella on kasassa nyt tehot 6+3.

Ottelu on nähtävissä MestisTV:ssä sekä live-raportointia luvassa totuttuun tapaan TUTOn Twitterissä sekä Facebookissa.

 

”Bobby” Lehtonen, Ika ja Tuke Pulliainen ovat valmiita Peliittojen kaatoon.

Jaa eteenpäin:

Naapurin Maalaiskana Oy ja TUTO ovat tehneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2023-2024. Kauden aikana katsomme jatkoa myös seuraaville...

Lue lisää

Uusi Mestis-kausi ja ensimmäinen runkosarjaottelu lähestyy nopeasti! Olemme ymmärrettävästi saaneet paljon kyselyitä kausikorteista, jotka on tilattu...

Lue lisää

Nykyisen työntekijän siirtyessä urallaan eteenpäin, TUTO Hockey hakee organisaatioonsaPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ TUTO Hockey pelaa kaupungin värikkäintä lätkää Kupittaalla...

Lue lisää