Ennakko: TUTO Hockey – Sport

Joulutaukoa edeltävällä viikolla kaikki joukkueen pelaajat kävivät palautekeskustelun valmennusjohdon kanssa syksyn otteista. Vaikka joukkue lähti tauolle sarjakakkosena, jokainen pystyy varmasti jatkossa vieläkin parempiin suorituksiin.

– 15 minuutin palautekeskustelu käytiin jokaisen pelaajan kanssa, jossa toivon mukaan päästiin puolin ja toisin ihon alle, Juhani Tamminen taustoittaa.

Tauko oli lyhyt ja varsinkin aika ensimmäisistä tauon jälkeisistä harjoituksista ensimmäiseen vierasotteluun Savonlinnassa ei antanut ylimääräistä valmistautumisaikaa. Tamminen on kuitenkin luottavainen joukkueensa iskukyvystä lauantain Kupittaalla.

– Tietynlainen terävyys alkaa palautua joulutauon jälkeen, hän tuumi.

Joukkue myös vahvistui tauon aikana, kun puolustaja Lasse Korhonen liittyi joukkueeseen.

– Viime lauantaina saatiin siunaus Lasse Korhosen kiinnittämiseen Mikko Lehtiseltä. Olemme Ortion kanssa tosi mielissämme, kun saamme pelitaitavuutta peräpäähän, Tamminen ynnäsi.

– Kokemusta, kiekollista varmuutta ja ylivoimalle siniviivapelote, Kai Ortio sanoi tyytyväisenä.

Korhosen debyytin lisäksi kotiyleisön eteen palaa myös Anrei Hakulinen. Hakulinen oli loukkaantumisten vuoksi sivussa muutamasta ottelusta.

– Anrei Hakulinen on palannut täysissä voimin kokoonpanoon. Anrei tuo kolmosketjuun luisteluvoimaa ja pelillistä voimaa.

Tamminen tietää, että lauantaina vastaan asettuu kova joukkue ja peli tulee olemaan tiukka. Ratkaisun paikat ovat jälleen kerran erikoistilannepelaamisessa.

– Erikoistilanteiden osalta target on meillä 105%. Nyt olemme luvussa 104%, kun lasketaan ylivoiman ja alivoiman tehokkuus yhteen, Tamminen kertaa tilastoja.

 

TUTO Hockey – Sport, tänään klo 17.00 Marli Areenalla. Ovet aukeavat klo 15.30. OSTA LIPPUSI TÄSTÄ.

Jaa eteenpäin:

MM-kisoja pelataan taas Tampereella, me lähdemme paikan päälle ja haluamme sinut matkaan mukaan! Luvassa on hyvät...

Lue lisää

Villi kortti -kierrokselta tarttui matkaan jatkopaikka kevään tosipeleihin kahdella otteluvoitolla KeuPasta. Pudotuspelit aloitetaan vierasmatsilla jo tulevana...

Lue lisää

Suomen Jääkiekkoliitto palkitsee vuosittain sarjojen pelaajia hyvistä suorituksista. Kauden 2022-2023 Mestiksen opiskelijapalkinnon on voittanut TUTO Hockeyn...

Lue lisää