Ennakko: TUTO Hockey – Sport

Joulutaukoa edeltävällä viikolla kaikki joukkueen pelaajat kävivät palautekeskustelun valmennusjohdon kanssa syksyn otteista. Vaikka joukkue lähti tauolle sarjakakkosena, jokainen pystyy varmasti jatkossa vieläkin parempiin suorituksiin.

– 15 minuutin palautekeskustelu käytiin jokaisen pelaajan kanssa, jossa toivon mukaan päästiin puolin ja toisin ihon alle, Juhani Tamminen taustoittaa.

Tauko oli lyhyt ja varsinkin aika ensimmäisistä tauon jälkeisistä harjoituksista ensimmäiseen vierasotteluun Savonlinnassa ei antanut ylimääräistä valmistautumisaikaa. Tamminen on kuitenkin luottavainen joukkueensa iskukyvystä lauantain Kupittaalla.

– Tietynlainen terävyys alkaa palautua joulutauon jälkeen, hän tuumi.

Joukkue myös vahvistui tauon aikana, kun puolustaja Lasse Korhonen liittyi joukkueeseen.

– Viime lauantaina saatiin siunaus Lasse Korhosen kiinnittämiseen Mikko Lehtiseltä. Olemme Ortion kanssa tosi mielissämme, kun saamme pelitaitavuutta peräpäähän, Tamminen ynnäsi.

– Kokemusta, kiekollista varmuutta ja ylivoimalle siniviivapelote, Kai Ortio sanoi tyytyväisenä.

Korhosen debyytin lisäksi kotiyleisön eteen palaa myös Anrei Hakulinen. Hakulinen oli loukkaantumisten vuoksi sivussa muutamasta ottelusta.

– Anrei Hakulinen on palannut täysissä voimin kokoonpanoon. Anrei tuo kolmosketjuun luisteluvoimaa ja pelillistä voimaa.

Tamminen tietää, että lauantaina vastaan asettuu kova joukkue ja peli tulee olemaan tiukka. Ratkaisun paikat ovat jälleen kerran erikoistilannepelaamisessa.

– Erikoistilanteiden osalta target on meillä 105%. Nyt olemme luvussa 104%, kun lasketaan ylivoiman ja alivoiman tehokkuus yhteen, Tamminen kertaa tilastoja.

 

TUTO Hockey – Sport, tänään klo 17.00 Marli Areenalla. Ovet aukeavat klo 15.30. OSTA LIPPUSI TÄSTÄ.

Jaa eteenpäin:

TUTO ja hyökkääjä Topias Kaski ovat solmineet loppukauden mittaisen sopimuksen. Puolitoista kautta Jukureiden organisaatiossa viettäneen, turkulaislähtöisen...

Lue lisää

Viime viikon kolmessa ottelussa riitti tapahtumia ja käänteitä useamman otteluviikon edestä. Kaksi kotipeliä HK Zemgalea vastaan...

Lue lisää

TUTOn hyökkääjätähti Roope Ranta kävi toimittamassa Lausteen perhekuntoutuskeskukseen 100 kappaletta ottelulippuja TUTOn otteluihin. Perhekuntoutuskeskuksen johtaja Kim...

Lue lisää