Ennakko: TUTO Hockey – LeKi

TUTO Hockey – LeKi

MARKUS LAINE SIIRTYY SEURAAMAAN UUSIA HAASTEITA SIVIILITÖIDEN PUOLELLA.

TUTO Hockey kävi nappaamassa lauantaina Kouvolasta arvokkaat kolme vieraspistettä. Voittopelissä esiin nousivat erityisesti hyvä alivoima, sekä muutamat huikeat yksilösuoritukset. Ville-Vesa Vainiola kirjautti itselleen kolme tehopistettä ja kauden avausmaalinsa. Vainiolalla on nyt kasassa 12 ottelun jälkeen yhtä monta tehopistettä.

– Toki 11 peliä ilman maalia tuntuu takaraivossa, kun tulee maalintekopaikka. Nyt on helpompaa, Vainiola tuumi.

Maalin suulla Tommi Virtanen ehti kiekon tielle peräti 47 kertaa.

– Mitä enemmän pelaa, sitä enemmän rutiinia tulee torjuntoihin. Kouvolassa sain muutaman hyvän torjunnan heti alkuun ja sen jälkeen laukauksia tuli aika tasaisesti, Virtanen kertasi Kouvolan peliä.

Juhani Tamminen on asettanut TUTO Hockeylle tavoitteen, joka on 1,7 pistettä per peli. Tällä hetkellä aikataulussa edetään.

– Huomenna on syksyn isoin peli. LeKi johti pitkään, mutta huomenna meillä on mahdollisuus jättää heidät kolmen pisteen päähän, Tamminen sanoi.

– Olisin enemmän kuin mielissäni, jos veljet huomenna hoitavat homman kotiin ja nousemme sarjataulukkossa sinne, mihin matkavauhti oikeuttaa, hän lisäsi.

Pelaajarintamalla Markus Laine ilmoitti jättävänsä joukkueen ja siirtyvänsä kasvattajaseuraansa VG-62:seen Naantaliin. Päätöksen taustalta löytyy siviilityöt.

– Ei ollut helppo päätös. Keskustelin tästä läheisteni, joukkuekavereiden, vanhojen pelikavereiden ja valmennuksen kanssa. Sekä tietysti ennen kaikkea itseni kanssa, silminnähden liikuttunut Laine perusteli päätöstään.

-15 vuotta pystyin ammattilaisena pelaamaan, joten voin olla ylpeä urastani. Tiesin, että tämä päivä tulee, joten opiskelin itselleni ammatin pelaamisen ohella, Laine nieleskeli.

Pre Game Press Caféssa päävalmentaja Juhani Tamminen kertoi muitakin pelaaja-uutisia. Hyökkääjä Timo Kuuluvainen harjoittelee tällä hetkellä joukkueen vahvuudessa.

– Kuuluvainen ei kuulu sopimuspelaajien joukkoon, mutta treenaa meidän kanssa. Sanoin Timolle, että tulee kertomaan, kun pystyy auttamaan joukkuetta peleissä, niin katsomme Ortion kanssa tilannetta uudelleen.

Valmentaja Kai Ortio vertaili tämän ja viimekauden joukkueita ja niiden otteita lyhyesti.

– Ketään sen enempää arvostelematta, ero on kuin yöllä ja päivällä. Viime kaudella joukkueesta puuttui penkin takaa johtajuutta ja pelaajat joutuivat ottamaan sitä, mikä ei tietenkään ole tarkoitus. Tällä kaudella meininki on ollut aivan eri, Ortio kertasi.

 

A-JUNIORIT MYÖS KIINNI TAVOITTEISSAAN

TUTO Hockeyn A-juniorit kohtasivat viikonloppuna sarjakärki K-Vantaan. Vaikka tuloksena oli niukka tappio, joukkueen pelillinen ilme oli lupauksia herättävä.

– Valmennuksen ja joukkueen yhteinen mielipide on se, että pelasimme kauden parhaan pelimme. Tällä kertaa ei vaan kiekko pomppinut meille, sanoi joukkueen kapteeni Vertti Virtaniemi.

– Joukkueen kanssa sovimme, että ensi viikonloppun kahdesta ottelusta nappaamme kuusi pistettä. Kyllä me lähdemme taistelemaan tämän sarjan kärkipaikoista.

A-juniorit ovat omassa karsintasarjassaan tällä hetkellä kolmantena. Varsinaiseen A-nuorten Mestikseen selviytyy karsintalohkon neljä parasta joukkuetta.

 

OTTELUTAPAHTUMA KESKIVIIKKONA

Keskiviikon TUTO Hockey – LeKi-ottelun alla Marli Areenan ovet aukeavat jo klo 16. Syynä tähän on suuri kuntavaalitapahtuma. Areenan käytävillä on parikymmentä näytteilleasettajaa ja klo 17 starttaa 45 minuutin mittainen vaalipaneeli. Paikalla ovat edustajat Keskustan, RKP:n, Kokoomuksen, SDP:n sekä Vihreiden puolueista.

Yksi tilaisuuden ideoijista, Timo Metsä-Tokila kertoi, että Marli Areena ja TUTOn kotiottelu kiinnostivat paikkana tapahtuman järjestäjiä.

– Syystä tai toisesta tämä halli on tänä syksynä paljon katsojia. Huomennakin halli on luultavasti täynnä, Metsä-Tokila perusteli vaalitapahtuman ja jääkiekon yhdistämistä saman tapahtuman alle.

Vaalipaneelin aiheena ovat mm. yrittäminen, yrittäjyys sekä elinkeinopolitiikka.

– Toivottavasti nyt viimeistään poliittisille päättäjille aukeaa tämän Marli Areenan uniikkius. Tämä sijaitsee keskellä kaupunkia; kaupungin sydämessä, Tami päätti.

 

 

TUTO Hockey – LeKi, huomenna 24.10.2012 klo 18.30 alkaen. Ovet aukeavat klo 16.00 ja vaalipaneeli klo 17.00 – 17.45. Ottelun VIP-vieraana kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Seppo Lehtinen.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää