Ennakko: TUTO hakee katkoa kahden pelin tappioputkelle

Ennakko: TUTO hakee katkoa kahden pelin tappioputkelle

LeKi – TUTO Hockey 13.11.2013 klo 18.30

TUTO 2. 19gp, 36pts, (66-53)
LeKi 9.    19gp, 25pts, (62-66)

Tänään Lempäälässä pelataan kauden kolmas keskinäinen kohtaaminen TUTOn ja LeKin välillä. Molemmat joukkueet ovat kauden keskinäisistä otteluista onnistuneet tähän mennessä taistelemaan vierasvoiton.

LeKi onnistui voittamaan kauden ensimmäisen kohtaamisen Marli Areenalla lukemin 1-4. Silloin tehomiehenä hääri Niclas Lucenius, joka kaatoi kasvattiseuransa lähes yksinään.

16.10. joukkueet kohtasivat Lempäälässä ja silloin TUTO oli selkeästi parempi joka osa-alueella. Ottelu päättyi lukemiin 2-6 ja Tuukka Pulliaisen johtama troikka oli silloin täysin pitelemätön. Ketju nakutti kyseisessä ottelussa yhteensä 13 tehopinnaa.

LeKi on pelannut viime aikoina varsin tasaisia otteluita. Joukkueen neljästä viimeisestä ottelusta kolme on mennyt jatkoajalle. TUTO puolestaan on nyt hävinnyt kaksi ottelua putkeen varsinaisella peliajalla ensimmäistä kertaa tämän kauden aikana. 

Lukko-lainat tänään kehissä

Roni Viirlas ja Eetu Koski liittyivät maanantaina joukkueen vahvuuteen lainasopimuksilla Rauman Lukosta. Molempien pelaajien laina on voimassa toistaiseksi. Viirlas, 20, on isokokoinen ja ulottuva puolustaja, joka pystyy pelaamaan molempiin suuntiin hyvin. Eetu Koski on TUTO-faneille tutumpi pelaaja, sillä mies oli lainalla TUTOssa aikaisemmin tällä kaudella kolmen ottelun ajan. Molemmat pelaajat ovat olleet lainalla myös LeKissä, joten illan vastustaja on kyseisille pelureille tuttu.

Seuraa näitä pelaajia

TUTO

Tuukka Pulliainen on Mestiksen tehotilaston ykkösnimi tällä hetkellä. Pulliaisen teholukema on +14. Tuukka puhkoi viimeksi LeKi-puolustusta läpi ottelun oivaltavilla syötöillään. Lupa odottaa hyvää peliä tänäänkin.

Aki Keinänen oli viime LeKi-ottelussa pitelemätön ja loihti pelissä tehot 1+4. Keinänen jakaa sarjan syöttötilaston kärkipaikkaa ja on pistepörssissä toisena.

LeKi

Jussi Halme ei onnistunut saamaan sopimusta SaiPaan ja nyt mies on palannut LeKin riveihin. Halme jatkaa näyttöjen antamista Liigan suuntaan ja 33-vuotias puolustaja on varmasti motivoitunut tehtäväänsä.

 

TUTOn kotiottelut jatkuvat tämän viikon perjantaina. Kello 18.30 alkavassa ottelussa vastaan asettuu SaPKo.


Tilastot: mestis.fi

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää