Ennakko: Sarjakärki matkaa lauantaina Kouvolaan

Ennakko: Sarjakärki matkaa lauantaina Kouvolaan

KooKoo-TUTO 30.11.2013 klo. 17.00

KooKoo 4. 26gp, 45pts, (70-60)
TUTO    1. 25gp, 49pts, (84-74)

 

Kouvolassa on lauantaina isoja pisteitä jaossa, kun TUTO matkaa sarjassa neljäntenä majailevan KooKoon vieraaksi. Kumpikin joukkue on tällä viikolla esiintynyt tappioitta ja voittoputki katkeaa toisen osalta tänään Kouvolan illassa.

TUTO pelasi perjantaina tiukan kamppailun kotihallissaan Jokipoikia vastaan. TUTO joutui tekemään pisteiden eteen täyden päivätyön ja ottelu ratkesi vasta aivan päätöserän lopulla TUTOn eduksi lukemin 5-3. TUTO sai perjantaina onnistumisia hyökkäyspäässä laajalla rintamalla, joka varmasti helpottaa pelaamista lauantaina Kouvolassa. Illan hahmo oli eilen kauden ensimmäisen Mestis-ottelunsa pelannut Antti Pusa, joka saalisti tehot 0+3.

KooKoo pelasi eilen Keravalla HCK:ta vastaan ja ottelu ratkesi vasta jatkoajalla. HCK oli pelin lopulla vielä kiinni voitossa, mutta KooKoo tasoitti pelin ajassa 59:08 Jesse Jyrkkiön maalilla. Jarno Lippojoki niittasi kiekon maaliin heti jatkoajan alussa ja näin KooKoo nettosi perjantain pelistä kaksi pistettä.

Lauantain ottelu on vasta kauden toinen joukkueiden keskinäinen kohtaaminen. Ensimmäinen kamppailu pelattiin Marli Areenalla lokakuussa ja silloin TUTO oli parempi maalein 4-1. Molemmat joukkueet ovat keränneet viime aikoina hyvin pisteitä ja illan ottelusta kumpikaan ei tule saamaan pisteitä helpolla. 

 

Seuraa näitä pelaajia

Antti Pusa pelasi eilen ensimmäisen ottelunsa TUTOssa tällä kaudella ja esitti heti hyviä otteita. Pusan yhteispeli toimi erinomaisesti etenkin Anton Kokkosen kanssa.

Ensimmäinen erä oli vähän tahmea, kun viime pelistä oli kuitenkin jo aikaa. Toisessa erässä pääsin paremmin peliin sisään ja homma lähti toimimaan.”, kertoi Pusa perjantaina

Jesse Jyrkkiö on äärimmäisen hyvä hyökkäävä puolustaja, mutta Jyrkkiön puolustuspeli on välillä erittäin heikkoa. Kun Jyrkkiö pelaa tunnollisesti myös puolustussuuntaan, mies kuuluu Mestiksen kärkipakkeihin.

 

”Edellinen kohtaaminen Kouvolassa päättyi 10-1”

TUTO-luotsi Ismo Lehkonen istuu rauhallisena bussissa matkalla Kouvolaan. Lehkonen pohjustaa illan peliä seuraavasti.

Edellinen kohtaaminen päättyi Kouvolassa 10-1, joten kyllä tänään joka jätkä on motivoitunut. KooKoolla ei taida olla ainoatakaan paikallista poikaa siellä pelaamassa, joten siellä on täysammattilaisjoukkue vastassa. Me pelataan nyt kolmas peli putkeen tällä viikolla näitä aivan kärkijengejä vastaan, joten tämä on meille tosi hyvä mittari. Tänään haetaan Kouvolasta plus-merkkinen tulos.”, kertoo Lehkonen.

 

Ottelu alkaa Kouvolassa klo. 17.00. Liveraportointia luvassa paikan päältä Twitterissä ja Facebookissa. Ottelu on seurattavissa myös suorana lähetyksenä osoitteessa:http://online.elisaviihde.fi/mestis/ 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää