Ennakko: Sarjakärjelle vieraita Jyväskylästä

TUTO Hockey – JYP-Akatemia 4.10.2013 klo 18.30

Perjantain kamppailussa sinipaitainen sarjakärki isännöi vieraitaan Jyväskylästä. JYP-Akatemialla on kasassa seitsemän pelatun ottelun jälkeen seitsemän pistettä. TUTOlla on yksi ottelu enemmän vyöllään ja pisteitä pussissa 15.

TUTO tulee otteluun erittäin tärkeä voitto vyöllään. Keskiviikon kotiottelussa kaatui Mikkelin Jukurit rankkarikisan jälkeen lukemin 4-3. Keskiviikkona ansaituilla pisteillä TUTO nousi myös sarjakärkeen. Myös Akatemia pelasi keskiviikkona uuvuttavan ottelun. Jyväskyläläiset kohtasivat keskiviikkona kotonaan Sportin ja joutuivat täyden päivätyön jälkeen nöyrtymään lukemin 2-3. Sarjataulukon ja otteluohjelman perusteella TUTO lähtee kamppailuun melko selvänä suosikkina. Kahden kotipelin viikko puoltaa myös tätä lähtökohtaa, koska joukkue ei joudu matkustamaan tällä viikolla.

”Nyt mitataan tämän joukkueen kypsyysaste”

TUTO-luotsi Ismo Lehkonen löysi ottelusta tuttuun tapaansa hyviä ja huonompia asiota. Näillä eväin päävalmentaja valmistaa joukkuettaan perjantain otteluun.

”Nyt mitataan tämän joukkueen kypsyysaste. En edes muista, koska TUTO on viimeksi ollut sarjakärjessä. Meillä oli mahdollisuus aikaisemminkin nousta kärkeen, mutta niissä peleissä kontattiin. Nyt tärkein asia on se, että kuinka nöyrästi pystymme asian käsittelemään. Osa pelaajista pelasi keskiviikkona erittäin hyvin, mutta osalla jätkistä on edessään selkeä tasonnosto”, Lehkonen sanailee.

Kiinnitä katseesi näihin pelaajiin

TUTO:

Tommi Virtanen: ”Betoni” pelasi keskiviikkona toisen ottelun sairastelunsa jälkeen. Ensimmäinen erä oli hieman hermostunutta pelaamista, mutta seuraavat erät Virtanen pelasi erinomaisesti.

”Eka erä oli mulle vaikea. Kiekot vähän pomppi. Toisessa erässä pääsin hyvin matsiin sisään ja homma alkoi tuntua erittäin hyvältä”, Virtanen kertaa keskiviikkoista suoritustaan.

Anrei Hakulinen: Hakulinen pelasi keskiviikkona erittäin pirteästi. Mies saalisti syöttöpisteet kahteen maaliin varsinaisella peliajalla ja viimeisteli kauden todennäköisesti kauneimman rankkarin VL-kisassa.

JYP-Akatemia:

Jonne Virtanen: Kupittaalla tullaan todennäköisesti näkemään suurikokoinen voimahyökkääjä, joka aiheutti kesällä paljon puhetta sopimusasioillaan. Virtanen jäi kuin jäikin JYPin organisaatioon eikä siirtynyt Helsinkiin, vaikka HIFK asiasta jo tiedottikin. Virtanen parantelee vammojaan tällä hetkellä Akatemian riveissä.

Oula Palve: 21-vuotias sentteri on nakuttanut alkukauden seitsemässä ottelussa pinnan per peli. Palve on vaarallinen pelaaja, etenkin ylivoimalla. Viime kaudella Palve summasi itselleen 36 pistettä Mestiksessä.

Ottelu alkaa perjantaina klo 18.30. Keskiviikon Jukurit-pelin ottelulipulla saat pääsylipun kamppailuun puoleen hintaan.

Jaa eteenpäin:

Naapurin Maalaiskana Oy ja TUTO ovat tehneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2023-2024. Kauden aikana katsomme jatkoa myös seuraaville...

Lue lisää

Uusi Mestis-kausi ja ensimmäinen runkosarjaottelu lähestyy nopeasti! Olemme ymmärrettävästi saaneet paljon kyselyitä kausikorteista, jotka on tilattu...

Lue lisää

Nykyisen työntekijän siirtyessä urallaan eteenpäin, TUTO Hockey hakee organisaatioonsaPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ TUTO Hockey pelaa kaupungin värikkäintä lätkää Kupittaalla...

Lue lisää