Ennakko: "Tärkeintä on, että tämän kauden TUTO voittaa"

TUTO HOCKEY – HCK, tänään klo 18.30 Marli Areenalla.

 

TUTO Hockey ja HCK kohtasivat viimeksi vajaat pari viikkoa sitten. Tuolloin isäntäjoukkue TUTO kävi parhaimmillaan jo 6-1 johdossa, mutta HCK kiri lopussa kahden maalin päähän. Vaikka vastustaja majailee sarjataulukossa viimeisenä ja nousukuntoinen TUTO jahtaa sarjan kärkipaikkaa, pitää tämäkin ottelu ottaa tosissaan. Tämän päivän Mestiksessä tasoerot ovat niin pieniä, että kaikki joukkueet taistelevat pisteistä joka ilta.

– HCK joutuu lähtemään kotimatkalle ilman pisteitä, viestittää valmentaja Kai Ortio jämäkästi.

Viime perjantaina TUTO nappasi sarjakärki Jukureilta täydet kolme pistettä mahtavan kotiyleisön edessä. Kova kannustus siivitti joukkueen hurmokseen, joka konkretisoitui tulostaululla 5-1 päätöslukemin. Komea oli myös perjantain yleisömäärä: 2799 katsojaa, joka on tämän kauden yleisöennätys. Kotijoukkueen pelaajat toivovatkin samaa tukea kannattajilta myös jatkossa:

– On ollut mahtavaa pelata kotiyleisön edessä. Kannustuksesta on itsekin saanut aivan uutta virtaa, viestittää Tony Vidgren.

 

Syntyykö tästä lavasta tällä kaudella yli 20 maalia? Kaikki eväät siihen on olemassa.

 

MENESTYSTÄ JANOAVA TUTKAPARI

– Maaleja tulee jos on tullakseen, Aki Keinänen tuumii tyynenä lehtimiehen kysymykseen maalipörssin voittajan paineista.

Ja rehellisyyden nimissä on myös todettava, että Keinänen on kuitenkin TUTO Hockeyn toiseksi paras maalintekijä tällä hetkellä. Ja koko sarjan maalintekijätilastossa sijalla kahdeksan. Joukkueen menestyminen on maalikuninkaalle tärkeämpää, kuin omat tehot. Tämän allekirjoittaa myös Keinäsen ketjukaveri Tuukka Pulliainen. Sentteri janoaa menestystä, mutta muistuttaa keskittymisen olevan vielä jäljellä olevissa runkosarjan peleissä.

– Tässä kohtaa keskittyminen on täydellisesti vielä runkosarjan otteluissa, Pulliainen linjaa.

 

OSTA LIPPUSI TÄSTÄ

Vai kenties pöytä PÄÄTYRAVINTOLASTA?

LEGENDA-KLUBILLA on myös paikkoja vielä vapaana, varaa nopeasti omasi!

Jaa eteenpäin:

TUTO ja hyökkääjä Topias Kaski ovat solmineet loppukauden mittaisen sopimuksen. Puolitoista kautta Jukureiden organisaatiossa viettäneen, turkulaislähtöisen...

Lue lisää

Viime viikon kolmessa ottelussa riitti tapahtumia ja käänteitä useamman otteluviikon edestä. Kaksi kotipeliä HK Zemgalea vastaan...

Lue lisää

TUTOn hyökkääjätähti Roope Ranta kävi toimittamassa Lausteen perhekuntoutuskeskukseen 100 kappaletta ottelulippuja TUTOn otteluihin. Perhekuntoutuskeskuksen johtaja Kim...

Lue lisää