Ennakko: "Tärkeintä on, että tämän kauden TUTO voittaa"

TUTO HOCKEY – HCK, tänään klo 18.30 Marli Areenalla.

 

TUTO Hockey ja HCK kohtasivat viimeksi vajaat pari viikkoa sitten. Tuolloin isäntäjoukkue TUTO kävi parhaimmillaan jo 6-1 johdossa, mutta HCK kiri lopussa kahden maalin päähän. Vaikka vastustaja majailee sarjataulukossa viimeisenä ja nousukuntoinen TUTO jahtaa sarjan kärkipaikkaa, pitää tämäkin ottelu ottaa tosissaan. Tämän päivän Mestiksessä tasoerot ovat niin pieniä, että kaikki joukkueet taistelevat pisteistä joka ilta.

– HCK joutuu lähtemään kotimatkalle ilman pisteitä, viestittää valmentaja Kai Ortio jämäkästi.

Viime perjantaina TUTO nappasi sarjakärki Jukureilta täydet kolme pistettä mahtavan kotiyleisön edessä. Kova kannustus siivitti joukkueen hurmokseen, joka konkretisoitui tulostaululla 5-1 päätöslukemin. Komea oli myös perjantain yleisömäärä: 2799 katsojaa, joka on tämän kauden yleisöennätys. Kotijoukkueen pelaajat toivovatkin samaa tukea kannattajilta myös jatkossa:

– On ollut mahtavaa pelata kotiyleisön edessä. Kannustuksesta on itsekin saanut aivan uutta virtaa, viestittää Tony Vidgren.

 

Syntyykö tästä lavasta tällä kaudella yli 20 maalia? Kaikki eväät siihen on olemassa.

 

MENESTYSTÄ JANOAVA TUTKAPARI

– Maaleja tulee jos on tullakseen, Aki Keinänen tuumii tyynenä lehtimiehen kysymykseen maalipörssin voittajan paineista.

Ja rehellisyyden nimissä on myös todettava, että Keinänen on kuitenkin TUTO Hockeyn toiseksi paras maalintekijä tällä hetkellä. Ja koko sarjan maalintekijätilastossa sijalla kahdeksan. Joukkueen menestyminen on maalikuninkaalle tärkeämpää, kuin omat tehot. Tämän allekirjoittaa myös Keinäsen ketjukaveri Tuukka Pulliainen. Sentteri janoaa menestystä, mutta muistuttaa keskittymisen olevan vielä jäljellä olevissa runkosarjan peleissä.

– Tässä kohtaa keskittyminen on täydellisesti vielä runkosarjan otteluissa, Pulliainen linjaa.

 

OSTA LIPPUSI TÄSTÄ

Vai kenties pöytä PÄÄTYRAVINTOLASTA?

LEGENDA-KLUBILLA on myös paikkoja vielä vapaana, varaa nopeasti omasi!

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää