Ennakko: "Muistan Nickersonista vain sen, että hän on iso ja yrittää olla kova"

TUTO Hockey – Kookoo, keskiviikkona 12.12. klo 18.30

JESSE WINCHESTER PALAA KOKOONPANOON

TUTO Hockey saa keskiviikkona vastaansa Kouvolan Kookoon. TUTOlla on alla viime viikonlopulta sekä sarjataulukon ykkösen että kakkosen.

– Viikonlopun kaksi voittoa oli todellinen uroteko joukkueelta. Kuusi pistettä ja kaksi kärkijoukkuetta, Juhani Tamminen tiivisti.

Arvokkaista pisteistä ja hienoista voitoista huolimatta sarja jatkuu keskiviikona ja katseet on suunnattu tulevaan.

– Huomenna on seuraava testi ja parasta tässä on nyt, että tulee vastaan kaikki nämä kärkijoukkueet peräkkäin.

Mestis-kausi alkoi Kupittaalla syyskuussa TUTOn ja Kookoon kohtaamisella. Tuo matsi päättyi vaiherikkaiden käänteiden jälkeen TUTOn voittoon.

– Kaikki muistaa varmasti sarja-avauksen, kun mentiin pidemmän kaavan kautta. Toinen voitto napattiin Kouvolasta yhdellä kauden parhaimmista peleistämme.

Joukkueen pelaava kokoonpano ratkeaa lopullisesti vasta pelipäivänä, mutta Tamminen uskalsi nimetä varmaksi neljä pelaajaa, jotka tekevät paluun kokoonpanoon.

– Juha Virtanen, Jesse Winchester, Pasi Hirvonen ja Tony Vidgren pelaavat keskiviikkona.

Ykkösparin puolustajien puuttuminen kokoonpanosta viikonlopun otteluista tarkoitti sitä, että muiden oli otettava enemmän vastuuta. Yksi tällainen vastuunkantaja oli nuori Olli-Pekka Viitaniemi.

– Viitaniemen Olli-Pekka on taas huikea esimerkki siitä, mitä tarkoittaa hyvä valmistautuminen. Viitaniemeltä oli jo se Hokki-ottelu hyvä peli, mutta kun mentiin todella pahaan paikkaan Mikkeliin, niin mies pelasi siellä vielä paremmin. Antaa jatkoon hyvän tunteen siitä, että leveyttä riittää pakistossa. Roope Äikäs vielä odottaa siellä omaa vuoroaan. Jossain kohtaa hänenkin paikkansa tulee, Kai Ortio tuumi.

Parjantain Hokki-ottelussa tulistunut ja kymppitilinsä täyteen kerännyt Jesse Winchester huilasi lauantain Jukurit-kamppailun. Mies oli edelleen katuvainen käytöksensä suhteen, mutta myönsi itsekin, että hänen on vain tultava toimeen eurooppalaisen tuomarilinjan kanssa.

– Minulla on tuore ja energinen olo. Viikonloppuna olin aika turhautunut. Nyt keskittyminen pitää olla siinä, että minun pitää tämä erilainen pelityyli sisäistää paremmin, Winchester sanoi.

Hyökkääjä Juha Virtanen on odottanut paluutaan sairastuvalta jo tovin. Keskiviikkona hän pääsee jälleen tutulle paikalleen Tuukka Pulliaisen ja Aki Keinäsen kanssa samaan ketjuun. Ketjun työnjako on selkeä.

– Minä saan tehdä ne raskaimmat työt meidän ketjussa. Minä kärkikarvaan ja taklaan, Tuukka Pulliainen tekee peliä ja Aki Keinänen maaleja, Virtanen tiivisti.

Kookoon riveissä nähdään mielenkiintoisia pelaajia, kun NHL-vahvistus Tommy Wingels ja Matt Nickerson saapuvat Marli Areenalle. Jesse Winchester tietää molemmat pelaajat entuudestaan, tosin Nickersonista hänellä ei ole kovin tuoreita muistikuvia.

– Muistan Matt Nickersonista vain sen, että hän on iso ja hän yrittää olla kova, Winchester muistelee vanhaa tuttuaan yliopistokiekon ajoilta.

 

TUTO Hockey – Kookoo huomenna keskiviikkona 12.12. klo 18.30 Marli Areenalla – OSTA LIPPUSI TÄSTÄ.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää