Ennakko: "Jännitys tiivistyy"

TUTO Hockeyn ja Peliittojen välinen puolivälieräsarja on tänään tienhaarassa; tämän ottelun voittajalle on huomenna sarja katkolla Heinolassa. Sarja on ollut yllättävä, sillä kaikki ottelut ovat päättyneet vierasjoukkueen voittoon.

– Playoffeihin kun lähdettiin, tiesin, että se tulee olemaan sotaa millimetreistä. Erot pienenevät ja illan valmius tekee sen pienen eron joukkueiden välillä, Juhani Tamminen kertoi eilen pidetyssä Pre game press caféssa.

TUTO kiinnostaa tällä hetkellä turkulaisia ja perjantain ottelun ennakkomyynti onkin käynyt kiivaampana kuin kertaakaan aiemmin tällä kaudella. Ottelussa on panosta ja se näkyy kasvaneena kiinnostuksena.

– Jännitys tiivistyy. Meidän kopin oveen vaihdettiin syksyllä kyltti ”Voittava ja mielenkiintoinen”. Tähän huutoon olemme vastanneet. Se on kokonaisuuskuva tämän kauden tekemisestä, Tamminen sanoi.

Suuria muutoksia ei pelaavaan kokoonpanoon tehdä. Janne Öfverström kärsii tänään ja huomenna edellisessä ottelussa saamaansa pelikieltoa ja on täten ulkona kokoonpanosta. Nelosketjun laidoilla pelaavat Markus Mäkinen ja Olli-Pekka Heinimäki.

-Tommi Virtanen pelaa, kolme ketjua on permanentissaan ja Hakulisen ketju palaa kokoonpanoon, Tami avaa illan show’n rosteria.

OSTA LIPPUSI ENNAKKOON TÄSTÄ.

Jaa eteenpäin:

alkusarja uuden edessä mestiksessä TUTOn kausi käynnistyi monen vuoden tauon jälkeen U20 Mestiksessä. Kauteen lähdettiin turkulaisimmalla...

Lue lisää

KAUDEN 24-25 KAUSIKORTIT MYYNNISSÄ NYT!  Nyt myynnissä rajoitettu erä kausikortteja erikoishintaan! Jokainen kausikortti on numeroitu, joten...

Lue lisää

TERVETULOA KEVÄÄN 2024 TUTO-RISTEILYLLE! Risteilemme Viking Linen kanssa maailman upeimmassa saaristossa lauantaina 18.5.2024 Varma kevään merkki...

Lue lisää